Η Air Albania συνδέει την Αθήνα με τα Τίρανα με 4 πτήσεις την εβδομάδα

Με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα θα συνδέει την Αθήνα με τα Τίρανα η Air Albania, ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας. Αναλυτικότερα, η Air Albania πραγματοποιεί πτήσεις προς/από Τίρανα-Αθήνα με συχνότητες Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Η αεροπορική βάση αλλά και η κεντρική διοίκηση της εταιρείας βρίσκονται στο Tirana International Airport Nënë Tereza στα Τίρανα. Με έτος ίδρυσης το 2018, η Air Albania πραγματοποιεί προγραμματισμένες πτήσεις προς ευρωπαϊκούς προορισμούς με το στόλο της που αποτελείται από AIRBUS αεροσκάφη που αντλούν την ονομασία τους εμπνευσμένα από ορισμένους από τους σημαντικότερους Αλβανούς συγγραφείς: Migjeni, Lasgushi και Naimi.

Η Air Albania έχει επίσης επεκταθεί στο Βορρά της Αλβανίας. Το αεροδρόμιο Kukës είναι η δεύτερη αεροπορική πύλη της εταιρείας, φέρνοντας τον κόσμο και τους προορισμούς πιο κοντά μας.

Η εταιρεία επιδεικνύει μεγάλη προσήλωση στις αλβανικές παραδόσεις και αξίες, εμπλουτίζοντας το προϊόν με σημαντικά οφέλη, προσφέροντας ελκυστικές τιμές και ξεχωριστές ανέσεις σε όλους τους πελάτες της.

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Αλβανίας πετά προς την Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με την Turkish Airlines, και από εκεί προς όλο τον κόσμο. Η Air Albania πετά επίσης προς τις Ρώμη, Μιλάνο, Μπολόνια, Πίζα, Μπέργκαμο, Βερόνα, Ζυρίχη, Βασιλεία, Λονδίνο, Ντίσελντορφ, και, εντός του 2022, θα ανοίξει φτερά προς πολλούς περισσότερους προορισμούς.

Η Air Albania έχει επιλέξει τη Goldair ως τον GSA της στην Ελλάδα. Ο ρόλος της Goldair είναι να οικοδομήσει την ισχυρή θέση της Air Albania στην περιοχή, διεξάγοντας αποτελεσματικές και στρατηγικές εμπορικές δραστηριότητες που ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα του brand της Air Albania και βελτιστοποιούν την αύξηση των εσόδων από τις πωλήσεις της στην ελληνική επικράτεια.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Θλίψη στον πολιτικό κόσμο: Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο Νίκος Ταγαράς

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών άφησε...

Λαμπερή εκκίνηση στα Κύθηρα: Τα ιστορικά αυτοκίνητα πλημμύρισαν τη Χώρα με κατεύθυνση τον Μυλοπόταμο

Ένα μοναδικό, νοσταλγικό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν...

Δίκη Μάτι: Αμετάκλητα ένοχοι οι κατηγορούμενοι της πυρκαγιάς

Αμετάκλητα ένοχοι κρίθηκαν από τον Άρειο Πάγο οι κατηγορούμενοι...

Ανακοίνωση Τριφυλλείου Νοσοκομείου Κυθήρων για την επίσκεψη των «Γιατρών του Αιγαίου-ΠΑΓΝΗ»

Με απόλυτη  επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του κλιμακίου των...

Νέος Πρόεδρος στη Δημοτική Κοινότητα Φριλιγκιανίκων

Αλλαγή ηγεσίας σημειώθηκε στη Δημοτική Κοινότητα Φριλιγκιανίκων των Κυθήρων,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img