«Emptying» Petsas to Adonis for the «celebrations» with the number of dead

Κληθείς να σχολιάσει το πανηγυρικό ύφος του υπουργού Ανάπτυξης για τον αριθμό των νεκρών σε σύγκριση με άλλες χώρες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως δεν τίθεται θέμα πανηγυρισμού και πως η απώλεια μας αφορά όλους.

«Δεν υπάρχει κανένας πανηγυρισμός είμαστε σε συνθήκες πολέμου, κάθε νεκρός μας συγκλονίζει όλους μας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απαντώντας στο εάν συμφωνεί με το ύφος του υπουργού Ανάπτυξης.

Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ μια μέρα νωρίτερα και επικαλούμενος τον δείκτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τους θανάτους ανά εκατομμύριο σε κάθε χώρα, είχε αναφωνήσει θριαμβικά: «Ναι, ότι είμαστε 12 φορές καλύτερα από το Βέλγιο, το πανηγυρίζουμε».

Να υπενθυμίσουμε ότι αυτές οι δηλώσεις του κυρίου Γεωργιάδη είχαν προκαλέσει την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, ενώ και ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος είχε σπεύσει να πάρει αποστάσεις.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Χανιά – Κτηματολόγιο: Ποιος έχασε την ντροπή για να τη βρει…

Στις 25 Μαρτίου 2026 γράφαμε σε αυτήν εδώ τη στήλη ότι...

Απάντηση Ανδρέα Μαριάτου στο άρθρο του Σταύρου Μεγαλοκονόμου

Αγαπητέ Σταύρο,Ναι, είναι δημοκρατική υποχώρηση (στην καλύτερη περίπτωση) να...
00:02:34

Αυλέμονας: Διαμαρτυρίες για τις εργασίες ανάπλασης εν μέσω τουριστικής περιόδου

Έντονη διαμαρτυρία για τον χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης...

Η ντροπή των Κυθήρων

Πρωϊνό Σαββάτου και ανοίγοντας τις ιστοσελίδες των τοπικών μέσων,...
03:15:43

Το Καμένο Πρόσωπο της Ελλάδας – Η Αχρηστοκρατία

Οι "Αντιθέσεις" έριξαν την αυλαία της τηλεοπτικής περιόδου, με...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img