Epiphany - Lamia: Priest pours holy water with a hose from a fire truck

Διερχόμενος οδηγός που δεν πίστευε στα μάτια του τράβηξε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ενα ιδιαίτερο περιστατικό έλαβε χώρα την παραμονή των Θεοφανείων στη Lamia. Όπως ανέφερε το lamiareport.gr ιερέας της ενορίας του Λιανοκλαδίου την παραμονή των Θεοφανείων ανέβηκε σε ένα πυροσβεστικό όχημα και άρχισε να ρίχνει το αγίασμα με την μάνικα του πυροσβεστικού. Διερχόμενος οδηγός που δεν πίστευε στα μάτια του τράβηξε το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο που δημοσιοποίησε στο lamiareport.gr:

Μάλιστα, ο Δήμος Λαμιέων, που ενημερώθηκε για το συμβάν, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σε σχέση με βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε και υπονοεί την εμπλοκή του Δήμου Λαμιέων σε δράσεις  ιερωμένου έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω. Ο συγκεκριμένος Ιερέας αιτήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 2021  στο Δήμο την χορήγηση του συγκεκριμένου πυροσβεστικού αυτοκινήτου, για εργασίες καθαριότητας στο προαύλιο του Ιερού ναού.

Είναι η πολλοστή φορά που κατατίθεται παρόμοιο αίτημα από τον συγκεκριμένο ιερέα για την συγκεκριμένη εκκλησία, το οποίο συνήθως ικανοποιείται και μάλιστα άμεσα. Ο Δήμος Λαμιέων ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για παραπλάνηση των υπηρεσιών του Δήμου. Δεν είχε καμία ενημέρωση για τη συγκεκριμένη χρήση του πυροσβεστικού αυτοκινήτου. Όταν ενημερώθηκε για τα συμβάντα διατάχτηκε ΕΔΕ για να φωτιστούν τα πραγματικά περιστατικά και να καταλογιστούν οι ευθύνες».

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Σχετικά με την επαναλειτουργία του Γηπέδου Λειβαδίου και τον περιβάλλοντα χώρο

Στην προσπάθειά μας να επαναλειτουργήσουμε το γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά...

Trump announces disclosure of «important» documents on UFOs

«We found many, very interesting documents, I must say, and...

All Together: What is being installed next to our homes? Questions about pumping stations

Under the microscope of the municipal faction «All Together, Kythera -...

Hania.News of «our» George Georgakis celebrates ten years

Today (18 April 2026) is an important day for the...

The tender for the four-year barren lines in the ferry sector is in the final stretch

The tender for the four-year contracts is now on track for implementation...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img