Manolis Grace for wreck: «Was there a protocol for rescue and drowning management?»

Χειμαρρώδης εμφανίστηκε ο Μανώλης Χάρος σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Adelin, κληθείς να σχολιάσει το τελευταίο τραγικό περιστατικό με το ναυάγιο στο Διακόφτι. Ο γνωστός Κυθήριος εικαστικός εμφανίστηκε λάβρος κατά της «απόλυτης ανικανότητας αυτού του πράγματος που λέγεται κράτος», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Χάρος επανέλαβε πολλές φορές ότι αισθάνεται ντροπή τόσο για το δυστύχημα της Τετάρτης και την έλλειψη συντονισμού που παρατηρήθηκε στην επιχείρηση διάσωσης, όσο και για την συνεχιζόμενη απραξία που παρατηρείται στο θέμα των αφιχθέντων της Κυριακής, οι οποίοι πέρασαν 3 βράδια στον μόλο του Καψαλίου.

«Βλέπω μπροστά μου παιδιά τα οποία έχουν κοιμηθεί 3 νύχτες στο στο μόλο και είναι ανίκανοι αυτοί που κάθονται σε καρέκλες να μου πουν πού θα κοιμηθούν την τέταρτη!», εξεμάνη. «Δεσμεύομαι ότι θα πάρω εγώ στο σπίτι μου αυτά τα παιδιά, αν έρθει ο υπεύθυνος και μου πει πως είναι ανίκανος να αποφασίσει πού θα κοιμηθούν», συμπλήρωσε.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Trump announces disclosure of «important» documents on UFOs

«We found many, very interesting documents, I must say, and...

All Together: What is being installed next to our homes? Questions about pumping stations

Under the microscope of the municipal faction «All Together, Kythera -...

Hania.News of «our» George Georgakis celebrates ten years

Today (18 April 2026) is an important day for the...

The tender for the four-year barren lines in the ferry sector is in the final stretch

The tender for the four-year contracts is now on track for implementation...

Tehran reopens the Strait of Hormuz in response to the US blockade

Iran announced today that it is reinstating «strict control»...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img