The next meeting of the economic committee will be held live.

Αρκετά διαλλακτικός και συνεννοήσιμος με τις άλλες παρατάξεις εμφανίζεται ο Χαρχαλάκης μετά από πολύ καιρό.

Αλλαγή στάσης από πλευράς δημάρχου φαίνεται ότι επιφυλάσει η συνενόηση με τα μέλη της οικονομικής επιτροπής για την επόμενη συνεδρίαση, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο κ. Χαρχαλάκης πρότεινε και τα μέλη συμφώνησαν να διεξαχθεί δια ζώσης. Να θυμίσουμε ότι οι προηγούμενες συνεδριάσεις είχαν πραγματοποιηθεί με email όπως πραγματοποιήθηκαν και οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, πράγμα που οδήγησε στην μαζική προσφυγή της αντιπολίτευσης στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής για να προσβάλει τις «παράτυπες» διαδικασίες των συνεδριάσεων.

Η επόμενη συνεδρίαση, η οποία αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 22 Δεκεβρίου 2020, συμφωνήθηκε τελικά να διεξαχθεί δια ζώσης στο Δημαρχείο μία ημέρα μετά, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 12.00 το μεσημέρι. Να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας ότι αυτές τις ημέρες αναμένεται η απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής πάνω στην προσφυγή της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με αυτή την εξέλιξη φαίνεται ότι ο δήμαρχος Κυθήρων παρουσιάζεται αρκετά διαλλακτικός και συνεννοήσιμος με τις άλλες παρατάξεις μετά από πολύ καιρό, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας διατυπώνονται συνεχώς διαμαρτυρίες από την αντιπολίτευση. Μάλιστα η αντιπολίτευση έφτασε να κατηγορεί τόσο τον δήμαρχο Κυθήρων και την παράταξή του για αντιδημοκρατικές συμπεριφορές as well as τον πρόεδρο του Δ.Σ κ. Εμμανουήλ Στάθη για διεξαγωγή συνεδριάσεων με πολιτική χροιά «δικτατορίας».

Για την ενημέρωση των αναγνωστών μας στη συνεδρίαση θα μετέχουν τα εξής μέλη:

Μέλη από την Πλειοψηφία
ΧΑΡΧΑΛΑΚΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
ΖΑΝΤΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΛΛΙΓΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΜΗΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΟΥΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Μέλη από τη Μειοψηφία

ΜΑΓΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΡΙΦΥΛΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Σχετικά με την επαναλειτουργία του Γηπέδου Λειβαδίου και τον περιβάλλοντα χώρο

Στην προσπάθειά μας να επαναλειτουργήσουμε το γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά...

Trump announces disclosure of «important» documents on UFOs

«We found many, very interesting documents, I must say, and...

All Together: What is being installed next to our homes? Questions about pumping stations

Under the microscope of the municipal faction «All Together, Kythera -...

Hania.News of «our» George Georgakis celebrates ten years

Today (18 April 2026) is an important day for the...

The tender for the four-year barren lines in the ferry sector is in the final stretch

The tender for the four-year contracts is now on track for implementation...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img