Grandmothers from Crete challenge the trappers with sweet eggplant (video)!

Οι τρομερές γιαγιάδες από την Κρήτη επιστρέφουν, τα βάζουν με όλους και γίνονται viral ξεκινώντας το απόλυτο beef με… LightSnik and Snoop Dog.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο χωριό της γιαγιάς Γιαννούλας από το επικό Cretan Survivor που ούσα ακόμη στο τιμόνι του Πολιτιστικού Συλλόγου αναζητά τρόπους μαζί με άλλες γυναίκες του χωριού, να προωθήσουν το όχι και τόσο επιτυχημένο, Γλυκό Μελιτζάνα που έχουν φτιάξει! Έτσι λοιπόν αποφασίζουν να φτιάξουν ένα Video Clip. Τα πράγματα, όμως, πάνε στραβά και η ζήλια μεταξύ τους υπερισχύει. Μια άνευ προηγουμένου μουσική βεντέτα ξεσπά με τα όπλα να βγαίνουν και τα αυτοκίνητα να καίγονται. Στόχος τα κέρδη από το γλυκό αλλά και τα… μάτια του μανάβη!

Όλα αυτά τα απολαυστικά έγιναν από τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και τη Γωγώ Βερίγου με αφορμή την πρεμιέρα της εκπομπής, «Καλοκαίρι Στο Νότο». Το νέο βίντεο της παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής που φέτος κλείνει 19 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό ραδιόφωνο είναι εδώ και έχει γίνει μέσα σε λίγες ώρες viral με χιλιάδες προβολές και εκατοντάδες σχόλια σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

00:07:39

Ε. Χαρχαλάκης: Η επιδοματική πολιτική για γιατρούς και εκπαιδευτικούς δεν είναι δουλειά της Αυτοδιοίκησης

Στο μείζον ζήτημα της υποστελέχωσης των νησιωτικών υποδομών και...

Έφυγε στα 99 του χρόνια ο Δημήτρης Λουράντος (Σπυρίδος)

Απεβίωσε σε ηλικία 99 ετών ο συμπατριώτης μας Δημήτρης...

Κουκλουτζάς, Altındağ (Kokluca) 

Ακολουθεί ένα κείμενο από την Ένωση Βουρλιωτών Μικράς Ασίας...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img