Τετ, 18 Φεβ 2026
11.9 C
Kythera

Alert about suspicious emails that appear to be sent from Kythira Airport

Αλληλουχία ύποπτων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λαμβάνει καθόλη την διάρκεια της Τετάρτης ο ειδησεογραφικός ιστότοπος Kythera.News. Τα μηνύματα “δείχνουν” αποστολέα τον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων και φέρουν την “υπογραφή” ΚΑΚΘ / ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ. Τα μηνύματα αποστέλλονται από άγνωστες διευθύνσεις όπως συνήθως συμβαίνει στην αλληλογραφία spam και περιέχουν συνημμένο αρχείο σε μορφή zip με κίνδυνο να περιέχουν ιό ή κακόβουλο λογισμικό.

Σε επικοινωνία μας με τον αερολιμένα, μας δόθηκε η διαβεβαίωση πως κανένα email δεν “έφυγε” από το πρωί της Τετάρτης μέχρι τώρα με παραλήπτη το Kythera.News.

Ως εκ τούτου, συστήνουμε σε κάθε πολίτη που ενδεχομένως λάβει ανάλογο μήνυμα με αποστολέα τον Αερολιμένα Κυθήρων, να μην τα “ανοίγει” αν δεν επιβεβαιώνεται η πραγματική ηλεκτρονική διεύθυνση. Επίσης, σημειώνεται ότι στις πλείστες των περιπτώσεων, αρχεία τύπου zip, που επισυνάπτονται σε μηνύματα email, είναι επικίνδυνα.

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Στην Ελλάδα δεν σε κρατάνε επειδή είσαι χρήσιμος, σε κρατάνε επειδή είσαι ακίνδυνος

Αν ζούσε σήμερα ο Βασίλης Ραφαηλίδης θα έλεγε την...

AQUA JEWEL: Ανακοίνωση τροποποίησης δρομολογίων

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το δρομολόγιο...
00:18:21

«Πήγαιναν στον θάνατο με το κεφάλι ψηλά, τραγουδώντας και φωνάζοντας συνθήματα»

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφικών ντοκουμέντων από την εκτέλεση των...

Όταν ταξιδεύαμε από τα Κύθηρα στη Σμύρνη με ατμόπλοιο

Η πρόσφατη συμφωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν για την ακτοπλοϊκή σύνδεση...

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2,5% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα

Οπληθωρισμός στην Ελλάδα σημείωσε αύξηση 2,5% τον Ιανουάριο φέτος,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img