Crete: Images of apocalypse from the bad weather

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις άφησαν πίσω τους μεγάλες καταστροφές σε Χερσόνησο και Μάλια.

Ανυπολόγιστες είναι οι καταστροφές που προκλήθηκαν στην Crete from bad weather.

Πολλές ήταν οι περιοχές που «σφυροκοπήθηκαν» από τη σφοδρή βροχόπτωση, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Χερσόνησο and the Μάλια.

Οι κάτοικοι βρίσκονται σε απόγνωση με τα σπίτια τους να έχουν καταστραφεί από τα ορμητικά νερά. Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ πλημμύρισαν ισόγεια κτίσματα and αυλές as well as businesses. The Cars σε πολλές περιπτώσεις έχουν παρασυρθεί από τα νερά.

Βούλιαξε η Χερσόνησος

Κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές στη Χερσόνησο, που χτυπήθηκε με ιδιαίτερη μανία από τα στοιχεία της Φύσης. Η Πυροσβεστική κλήθηκε να απεγκλωβίσει τουλάχιστον οκτώ άτομα.

Μερική εκκένωση στον Πλατανιά

Προβλήματα καταγράφηκαν και στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, με τα μαθήματα να διακόπτονται στον Μυλοπόταμο. Στον Πλατανιά, ο ποταμός φούσκωσε, με αποτέλεσμα οι Αρχές να προχωρήσουν σε μερική εκκένωση της περιοχής.

Άνθρωποι γαντζώθηκαν σε κολώνες

Στα Μάλια, οι κάτοικοι είδαν τα αυτοκίνητά τους να βουλιάζουν κάτω από τα ορμητικά νερά, η στάθμη των οποίων ανέβηκε σε τέτοιο βαθμό, που σε κάποιες περιπτώσεις άνθρωποι εθεάθησαν γαντζωμένοι σε κολώνες για να προστατευθούν.

Έκκληση της Πυροσβεστικής: «Ανεβείτε στις ταράτσες»

Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία απευθύνεται μεγάλη έκκληση, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, αν οι κάτοικοι διαπιστώσουν ότι κινδυνεύουν να ανέβουν σε ψηλά σημεία και να αποφύγουν τις transfers their.

At least 60 άνδρες με 20 οχήματα συμμετέχουν σε επιχειρήσεις διάσωσης, ενώ η ΕΜΑΚ συνεχίζει αδιάκοπα τις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού ανθρώπων που παγιδεύτηκαν ή εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους.

 

📢 Stay informed!

Follow Kythera.News on Viber. Be the first to hear the island's news.

News Feed

Δωρεάν πρακτικό εργαστήριο DASK από το ΚΙΠΑ

Το Κυθηραϊκό Ίδρυμα Πολιτισμού & Ανάπτυξης σας προσκαλεί στο δωρεάν...

Ανακοίνωση Τριφυλλείου Ιδρύματος

Το Τριφύλλειο Ίδρυμα Κυθηρίων  βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να...

Στο νοσοκομείο «Αττικόν» η Μάρω Κοντού

Στο νοσοκομείο «Αττικόν» εισήχθη εσπευσμένα τη Δευτέρα (15/06) η...

Τα Κύθηρα γιορτάζουν: Τριήμερο γεμάτο μελωδίες για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής 2026

Με ένα πλούσιο και πολυδιάστατο μουσικό πρόγραμμα, τα Κύθηρα...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Recent Articles

Popular Categories

spot_img