Με το καλοκαίρι να φτάνει στο τέλος του, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχθούμε τον Σεπτέμβριο από το καθιερωμένο τουρνουά Beach Volley στο πανέμορφο Καψάλι στα Κύθηρα. Η διοργάνωση, που έχει γίνει θεσμός, επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά και υπόσχεται διασκέδαση, αθλητισμό και αξέχαστες στιγμές δίπλα στο κύμα.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2024, με ώρα έναρξης τις 12:00 μ.μ.. Όπως πάντα, το event θα πλαισιώνεται από δυνατή μουσική, με DJ set από τον Kallimaxos για να διατηρεί την ατμόσφαιρα σπιντάτη καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Η παράταξη “Ελεύθερα Κύθηρα” εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στην Εγχώριο Περιουσία για την άμεση παραχώρηση της παραλίας. Ευχαριστεί επίσης τους επιχειρηματίες στο Καψάλι, οι οποίοι υποστηρίζουν με θέρμη τη διοργάνωση κάθε χρόνο, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας μοναδικής εμπειρίας για όλους τους συμμετέχοντες και θεατές.

Η παράταξη “Ελεύθερα Κύθηρα” μας περιμένει όλους, αθλητές και φίλους του Beach Volley, για να περάσουμε υπέροχα και φέτος στο Καψάλι!

Ελάτε να αγωνιστείτε, να χειροκροτήσετε και να απολαύσετε την υπέροχη αυτή αθλητική γιορτή κάτω από τον καυτό ήλιο των Κυθήρων.

Για δηλώσεις συμμετοχής, καλέστε στο 6980580333. Μην το χάσετε!

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

19 − 8 =