απόσπασμα έργου τέχνης

“Τα πάντα ρει…”

Έκθεση τέχνης των μελών της ομάδας

Allcomers String Orchestra

Eleanor Eddison, Jill Graham, Adrienne Harris, Liz Herbert,

Linda Leroy, Sue Morgan, Gwen Ovshinsky

Heidi Siegel, Chris Shurety

Εγκαίνια: Παρασκευή, 31 Μαΐου 2024, ώρα 21:00

Έως τις 4/6/24

Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 η γκαλερί «follow your art» σας προσκαλεί στην πρώτη έκθεση της καλοκαιρινής σεζόν, με τίτλο «Τα πάντα ρει». Στην έκθεση παρουσιάζονται εικαστικά έργα 9 μελών της ορχήστρας Allcomers String Orchestra.

Οι καλλιτέχνες είναι μέλη της ορχήστρας Allcomers, που είναι ένα πολυεθνικό σύνολο με μέλη που φέτος προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Νορβηγία. Επισκέπτεται το νησί τα τελευταία 19 χρόνια, για μια εβδομάδα προβών με απώτερο σκοπό μια δημόσια συναυλία στο τέλος της διαμονής τους. Οι πρόβες γίνονται πρωί και βράδυ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας στο αμφιθέατρο του πολυχώρου «Ζείδωρος». Η τελική συναυλία φέτος θα είναι στον Σύνδεσμο στη Χώρα, το Σάββατο 1 Ιουνίου, στις 8 μ.μ. Για δύο από τα μουσικά κομμάτια, την ορχήστρα Allcomers θα  συνοδεύουν μέλη του Κοινοτικού Συνόλου Εγχόρδων Κυθήρων, που ιδρύθηκε από την Allcomers Music το 2019. Την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 8 μ.μ. στο χώρο της Φιλαρμονικής στον Ποταμό, θα πραγματοποιηθεί συναυλία των δασκάλων της ομάδας, διακεκριμένων  μουσικών στην Ευρώπη: Florence Cooke και Δανάη Λουκίδη στο βιολί, Ruth Gibson στη βιόλα και Adi Tal στο τσέλο, σε Μουσική Δωματίου.

Η πρωτοβουλία Allcomers Orchestra προέκυψε από την ενασχόληση του Chris Shurety με την ορχήστρα East London Late Starters, την οποία ίδρυσε το 1983. Αναγνωρίζοντας την έκφραση μέσω της μουσικής ως θεμελιώδη ανθρώπινη ανάγκη, ο στόχος ήταν, και παραμένει, να επιτρέψει σε οποιονδήποτε να συμμετάσχει στην ομάδα ως ενεργός μουσικός, και για την επίτευξη αυτού του στόχου παρέχεται δομημένη διδασκαλία εγχόρδων οργάνων. Το Κοινοτικό Σύνολο Εγχόρδων Κυθήρων έχει συσταθεί με τους ίδιους ακριβώς στόχους και, κατά συνέπεια, είναι ανοιχτό σε όλους όσους ζουν και εργάζονται στα Κύθηρα.

[Υπεύθυνη επικοινωνίας: Leah Dallas: leah.mad@hotmail.com]

follow your art, the gallery                         www.followyourart.gr
τηλ.: 6973639044
Καψάλι, Κύθηρα, ΤΚ 80100
info@followyourart.gr

Ωράριο Λειτουργίας, Σάββατο – Δευτέρα 1-4 Ιουνίου: 18:00 – 21:30

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × 2 =