Με δεδομένη την παρέλευση 2 ετών από την εκλογή του ΔΣ του συλλόγου μας, συγκαλείται η τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, την Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024, στις 19.00, στο Πνευματικό Κέντρο Ποταμού, με θέματα :

Α. Απολογισμός Δράσης

Β. Οικονομικός απολογισμός

Γ. Απαλλαγή του ΔΣ

Δ. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής

Ε. Εκλογές για την ανάδειξη των νέων μελών του ΔΣ

Σύμφωνα με το καταστατικό, σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα κληθεί ξανά για την 20η Αυγούστου 2024, ώρα 19:00 στο Πνευματικό κέντρο Ποταμού που είναι και η ημέρα και ώρα που τελικά θα γίνει η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές.

Αγαπητοί και αγαπητές συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, πιστεύουμε ότι ο σύλλογος μας έχει καταφέρει πολλά από την ίδρυσή του ως σήμερα.

Εντούτοις, έχοντας διαπιστώσει τη σοβαρή έλλειψη συμμετοχής των μελών, θα θέλαμε να σας επισημάνουμε την αναγκαιότητα της παρουσίας σας και της συμβολής σας, ώστε να μην τεθεί εν αμφιβόλω η περαιτέρω πορεία του.

Ο Σύλλογός μας έχει μεγάλες δυνατότητες συμβολής στην πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική ζωή του χωριού μας του Ποταμού αλλά και του νησιού γενικότερα. Τα μέλη του είναι η δύναμή του και η εγγύηση συμβολής του στα κοινά του τόπου μας.

Βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο της συλλογικής μας δράσης, έχοντας μπροστά μας ανοιχτά θέματα που ελπίζουμε να βρουν τις λύσεις και τις απαντήσεις τους. Μόνο η ισχύς εν τη ενώσει μπορεί όμως να φέρει επιθυμητά αποτελέσματα.

Γι’ αυτό και σας παρακαλούμε να είστε παρόντες, ενεργοί και να δηλώσετε μαζικά υποψηφιότητα στο επόμενο Δ.Σ..

Υπενθυμίσουμε ότι την ημέρα της Συνέλευσης, θα σας ζητήσουμε να μας δώσετε ενημερωμένα στοιχεία σας και θα χαρούμε αν ενθαρρύνετε την εγγραφή νέων μελών

ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ

Για την εγγραφή σας απλά στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση του συλλόγου politistikospotamou@gmail.com με τα παρακάτω στοιχεία σας :

Όνομα, επώνυμο και πατρώνυμο, Μόνιμη Διεύθυνση (Οδός Αριθμός, ΤΚ), email, κινητό τηλέφωνο και σταθερό τηλέφωνο

Θα διαμορφώσουμε εμείς την αίτηση εγγραφής με βάση αυτά τα στοιχεία . Εννοείται μπορούμε να το κάνουμε και την ημέρα της ΓΣ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Παρακαλούμε να έχουμε τις υποψηφιότητες σας για την εκλογή του νέου ΔΣ (επταμελές) και της Ελεγκτικής Επιτροπής (τριμελής) . Όσο πιο γρηγορά μας δηλώσετε τόσο περισσότερο διευκολύνεται η διαδικασία.

Γι αυτήν δήλωση υποψηφιότητας (προϋπόθεση η σύμφωνα με το καταστατικό ιδιότητα μέλους) θέλουμε να μας στείλετε στο email: politistikospotamou@gmail.com με τα ακόλουθα στοιχεία και το εξής κείμενο :

  1. ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο , κινητό τηλέφωνο

Παρακαλώ να με ανακηρύξετε υποψήφιο/α για τις εκλογές του Διοικητικού συμβουλίου του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμού στις εκλογές της 12/20.8.24

Ο Αιτών / ούσα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Όνομα, επώνυμο, πατρώνυμο , κινητό τηλέφωνο

Παρακαλώ να με ανακηρύξετε υποψήφιο/α για τις εκλογές της ελεγκτικής Επιτροπής του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ποταμού στις εκλογές της 12/20.8.24

Ο Αιτών / ουσα

Εναλλακτικά μπορείτε αν δηλώσετε και την ημέρα της ΓΣ μέχρι τις 19:30 (για να προλάβουμε να τυπώσουμε τα ψηφοδέλτια). Το ΔΣ του συλλόγου θα είναι στο Πνευματικό κέντρο από τις 18:00 για τα θέματα αιτήσεων και υποψηφιοτήτων

 

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

16 − two =