Εισαγγελική έρευνα για διασπορά ψευδών ειδήσεων εις βάρος του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ

Προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά τη δήλωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μ. Γιαννάκου, σχετικά με την 40χρονη νοσηλεύτρια, η οποία αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, παρέλυσαν τα κάτω άκρα της.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, αναμένεται να διερευνηθεί αν έχει τελεστεί από τον Μ. Γιαννακό το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, καθώς έκανε τις δηλώσεις περί παράλυσης εξαιτίας του εμβολίου πριν αποφανθούν οι γιατροί.

Συγκεκριμένα είπε πως η 40χρονη «Ήταν απολύτως καλά στην υγεία της, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για παρενέργεια του εμβολίου, έχουν εμβολιαστεί 400.000 άνθρωποι και δεν είχαν πρόβλημα, αλλά λέμε ότι αυτή η συνάδελφος δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Έχω πλήρη συναίσθηση των λεγομένων μου. Το λένε και οι γιατροί εκεί, ότι είναι παρενέργεια του εμβολίου. Είναι μια στους 400.000, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό για τον εμβολιασμό, δεν λέμε τίποτα κακό για το εμβόλιο, αντιθέτως, αλλά η συνάδελφος είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και δεν μπορεί να σηκωθεί κι έχει τρομοκρατηθεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δημοφιλή Άρθρα

Να αναδειχτούν νέοι και άφθαρτοι

Με τη λέξη «ιλαροτραγωδία» χαρακτηρίζεται το θεατρικό είδος της...

Άγνωστος έκλεψε πανό υπέρ της διάσωσης του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 16...
00:01:22

Μαθητές του Γυμνασίου ζωντανεύουν την Οδύσσεια: Κατασκεύασαν τη σχεδία του Οδυσσέα

Μια μοναδική εκπαιδευτική δράση έλαβε χώρα στο πλαίσιο του...

Daily Mail: Προτείνει 5 ελληνικά νησιά χωρίς υπερτουρισμό. Στη λίστα και τα Κύθηρα

Σε μια εποχή όπου ο υπερτουρισμός επηρεάζει όλο και...

Ημικρανία και Ιατρικός Βελονισμός: Μια Φυσική και Αποτελεσματική Λύση

Η ημικρανία είναι μια εξουθενωτική νευρολογική πάθηση, η οποία...
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img