Τρί, 17 Φεβ 2026
12.4 C
Cythera

Δυναμική αρχή στην μουσική για την Κυθήρια Εβελίνα Μεγαλοκονόμου

Εντυπωσιακό ντεμπούτο στην δισκογραφία για την νεαρή μουσικό, η οποία προκαλεί αίσθηση με την πολυπραγμοσύνη της.

Ένα νέο, ατόφιο ταλέντο, με καταγωγή από τα Κύθηρα, συστήνεται στα μουσικά δρώμενα. Η Εβελίνα Μεγαλοκονόμου κυκλοφορεί το πρώτο της single, με τίτλο «Πιο Κοντά» και προκαλεί αίσθηση με την μουσική πολυπραγμοσύνη της. Στην ίδια πιστώνονται, τόσο η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού, όσο και η ενορχήστρωσή του. Το όνομά της, μάλιστα, φιγουράρει -από κοινού με την Ελπινίκη Βουτσά Ρετζεποπούλου– στο σενάριο για το βίντεο κλιπ του κομματιού που έχει «ανέβει» στο YouTube από τις 24 Σεπτεμβρίου. Και όλα αυτά, μόλις στα 20 της χρόνια.

Η Εβελίνα, φοιτήτρια γεωλογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, συμμετέχει στο χορωδιακό σύνολο Chóres, μια κυψέλη καλλιτεχνικής έκφρασης που δημιουργήθηκε με σκοπό να εκπαιδεύσει τα μέλη του στην μουσική, τον χορό και την υποκριτική και να τους εμφυσήσει αρχές παιδείας και κοινωνικής ενσυναίσθησης. Περισσότερες από 150 γυναίκες, ηλικίας 13 έως 55 ετών, αναβιώνουν παραδοσιακά τραγούδια με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, παράγοντας σύγχρονη μουσική με αναφορές και μνήμες από το παρελθόν.

Το «Πιο Κοντά», αφηγείται την ιστορία ενός ανεκπλήρωτου έρωτα, που αρνείται να παραδεχτεί ότι είναι ανέφικτος, ελπίζοντας πως κάπου, κάποτε στο μέλλον θα βρει την πλήρωσή του. Γιατί η δύναμη της αγάπης, μπορεί μας φέρει «Πιο Κοντά».

Το single κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Μουσική – Ενορχήστρωση: Εβελίνα Μεγαλοκονόμου
Στίχοι: Εβελίνα Μεγαλοκονόμου
Σκηνοθεσία – Μοντάζ: Ελπινίκη Βουτσά – Ρεντζεποπούλου
Σενάριο: Ελπινίκη Βουτσά – Ρεντζεποπούλου, Εβελίνα Μεγαλοκονόμου

Πιάνο: Αναστασία Μεγαλοκονόμου
Τρομπέτα: Γιάννης Παναγιώτου
Μπάσο: Γιώργος Μάρκαρης
Κιθάρα: Εβελίνα Μεγαλοκονόμου
Ντράμς-Κρουστά: Χρήστος Τσαρούχας

 

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Στην Ελλάδα δεν σε κρατάνε επειδή είσαι χρήσιμος, σε κρατάνε επειδή είσαι ακίνδυνος

Αν ζούσε σήμερα ο Βασίλης Ραφαηλίδης θα έλεγε την...

AQUA JEWEL: Ανακοίνωση τροποποίησης δρομολογίων

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών το δρομολόγιο...
00:18:21

«Πήγαιναν στον θάνατο με το κεφάλι ψηλά, τραγουδώντας και φωνάζοντας συνθήματα»

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφικών ντοκουμέντων από την εκτέλεση των...

Όταν ταξιδεύαμε από τα Κύθηρα στη Σμύρνη με ατμόπλοιο

Η πρόσφατη συμφωνία Μητσοτάκη – Ερντογάν για την ακτοπλοϊκή σύνδεση...

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 2,5% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα

Οπληθωρισμός στην Ελλάδα σημείωσε αύξηση 2,5% τον Ιανουάριο φέτος,...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img