Σήμερα, η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Κυθήρων συγκέντρωσε την προσοχή του κόσμου καθώς είχε στο επίκεντρο το σοβαρό ζήτημα της υδροδότησης των τοπικών οικισμών. Ο εισηγητής του θέματος, κ. Ζαχαρίας Σουρής, παρουσίασε μια δέσμη μέτρων με την πρόθεση να αντιμετωπιστούν οι επί μακρόν προβληματικές καταστάσεις στην υποδομή ύδρευσης του νησιού.

Η συζήτηση που ακολούθησε ήταν έντονη και επηρεάστηκε σημαντικά από τα γεγονότα της προηγούμενης αναβληθείσας συνεδρίασης. Η δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας εξέφρασε επιφυλάξεις σχετικά με την εισήγηση του κ. Σουρή, υποστηρίζοντας ότι πολλά από τα προτεινόμενα μέτρα είναι ήδη υπό υλοποίηση ή χρήζουν περαιτέρω μελέτης πριν εγκριθούν.

Μετά από διαδικασία διαλόγου, ο κ. Σουρής τροποποίησε την αρχική του εισήγηση αποσύροντας ορισμένα μέτρα, με την ελπίδα να επιτευχθεί συμφωνία και υπερψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο. Παρόλα αυτά, η πλειοψηφία τήρησε την αρχική της θέση και αποφάσισε να μεταθέσει σε νέα συζήτηση το φθινόπωρο το θέμα, πιστεύοντας ότι η υπόθεση της υδροδότησης απαιτεί περαιτέρω διερεύνηση και συνεννόηση.

Το Φθινόπωρο αναμένεται να λοιπόν η εξέταση των προτάσεων του κ. Σουρή καθώς και όλων των συμβούλων στην προσπάθεια για εύρεση κοινής λύσης για το σημαντικό θέμα της υδροδότησης της Κυθήρων. Παρακακολουθήστε το βίντεο της συνεδρίασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × one =