Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Χαρχαλάκης σε Ionian Channel: «Έτοιμοι για επενδύσεις στα Κύθηρα οι Ισραηλινοί»!

Χαρχαλάκης σε Ionian Channel: «Έτοιμοι για επενδύσεις στα Κύθηρα οι Ισραηλινοί»!

Την εκτίμηση ότι η σύνδεση των Κυθήρων με το Ισραήλ αναμένεται, εφεξής, να προσλάβει μια περισσότερο στοχευμένη κατεύθυνση, μέσα από την δεδηλωμένη πρόθεση των Ισραηλινών να επενδύσουν στο real estate στο νησί και τη χώρα γενικότερα, εξέφρασε ο δήμαρχος Κυθήρων, Ευστράτιος Χαρχαλάκης, μιλώντας στην κάμερα του Ionian Channel.

Ο κ. Χαρχαλάκης, ο οποίος, κατά το διήμερο 29 και 30 Μαρτίου, βρέθηκε, από κοινού (ως δήμος Κυθήρων) με την πρόεδρο του Συλλόγου Καταλυμάτων CeriGO, Βανέσσα Ράϊκου στην Διεθνή Έκθεση IMTM 2022 που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ, ως συνεκθέτης του ΕΟΤ, δήλωσε αισιόδοξος για την πορεία της τουριστικής κίνησης στα Κύθηρα και την Ελλάδα γενικότερα για το ερχόμενο καλοκαίρι. Ήταν χαρακτηριστική η αναφορά του για «επιστροφή στην κανονικότητα», που δεν αποκλείεται να μεταφράζεται σε αριθμούς που ενδεχομένως προσεγγίσουν τους αριθμούς αφίξεων-ρεκόρ του καλοκαιριού του 2019.

Ο κ. Χαρχαλάκης στάθηκε ιδιαίτερα στην βαθιά εκτίμηση την οποία τρέφουν οι Ισραηλινοί για τους Έλληνες και την Ελλάδα, κάτι, που όπως ανέφερε, εισπράττουν οι επισκέπτες-προσκυνητές των Αγίων Τόπων, ενώ στάθηκε στο ενδιαφέρον των τουριστών από τη χώρα της Μέσης Ανατολής προς εξερεύνηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού, με έμφαση τον τουρισμό ευεξίας (γιόγκα, πιλάτες), τον περιπατητικό τουρισμό και τον τουρισμό δραστηριότητας.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

five + four =

Exit mobile version