Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης σύγχρονης τέχνης “Η Θάλασσα που μας Ενώνει” στα Χανιά της Κρήτης. Η έκθεση φιλοξενείται στο χώρο του Αγίου Ρόκκου, στην οδό Δασκαλογιάννη 48 και στην Πλατεία 1821, στην Παλιά Πόλη των Χανίων, και παρουσιάζει τα έργα καλλιτεχνών από τα Κύθηρα και την Κρήτη, υπογραμμίζοντας τον κοινό δεσμό που ενώνει αυτούς τους δύο τόπους: τη θάλασσα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού, με τη συμμετοχή πολλών φίλων της τέχνης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδόθηκαν στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες, τόσο από τα Κύθηρα όσο και από την Κρήτη.

Οι επιμελητές της έκθεσης, Γεωργία Τσέρη, και Ιωάννης Ν. Αρχοντάκης, έλαβαν θερμές ευχαριστίες για την παρουσίαση σε αυτό το μοναδικό γεγονός, ενώ την πολύτιμη συνδρομή του στη διοργάνωση προσέφερε ο Άγγελος Αντωνόπουλος.

Η έκθεση “Η Θάλασσα που μας Ενώνει” θα παραμείνει ανοιχτή καθημερινά από τις 20:00 έως τις 23:00 μέχρι τις 30 Αυγούστου 2024, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ένα πολυσχιδές σύνολο έργων τέχνης, εμπνευσμένα από το θαλάσσιο στοιχείο που ενώνει τους δύο αυτούς ξεχωριστούς γεωγραφικούς και πολιτιστικούς χώρους.

Οι φωτογραφίες από τα εγκαίνια αποτυπώνουν την ατμόσφαιρα της βραδιάς, με καλλιτέχνες, επιμελητές και φιλότεχνους να συζητούν γύρω από τα εκθέματα, ενώ τα έργα κοσμούν το χώρο.

Φωτογραφίες: Γιάννης Κουκουράκης

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

fourteen − eight =