Με δελτίο Τύπου οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ» και «ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΥΘΗΡΑ» στρέφονται κατά του Δημάρχου Κυθήρων Ευστράτιου Χαρχαλάκη και των μελών της πλειοψηφίας που απείχαν της χθεσινής συνεδρίασης για το θέμα του νερού. Ακολουθεί το δελτίο:

Κύθηρα, Πέμπτη 08 Αυγούστου 2024
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ»
«ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΥΘΗΡΑ»

-«Στα πόδια» το έβαλε σήμερα η δημοτική πλειοψηφία με «σημαιοφόρο» τον Δήμαρχο κ.Χαρχαλάκη. Δεν συμμετείχε στην έκτακτη συνεδρίαση που το Δημοτικό Συμβούλιο θα συζητούσε συγκεκριμένες προτάσεις των δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης για την αντιμετώπιση του προβλήματος της λειψυδρίας.

-Ο κ.Χαρχαλάκης επέλεξε τη φυγομαχία.  Αντί να απολογηθεί στον Κυθηραϊκό λαό για το  ποιος φταίει για την κατάσταση με την υδροδότηση (μετά από 10 χρόνια Δημαρχίας του), αντί να δεχτεί να συζητήσει τις προτάσεις της αντιπολίτευσης, αντί να δεσμευτεί για συγκεκριμένες ενέργειες, φρόντισε να μην υπάρχει απαρτία στο ΔΣ και να ακυρωθεί η συνεδρίαση. Παρών από τη δημοτική πλειοψηφία μόνο ο πρόεδρος του ΔΣ κ.Καψάλης ο οποίος προσπαθούσε να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη αντιδημοκρατική εκτροπή του Δημάρχου ο οποίος αρνείται στην πράξη να υλοποιήσει νόμιμα δικαιώματα της δημοτικής αντιπολίτευσης.

-Ο κ.Χαρχαλάκης είναι υπόλογος στον Κυθηραικό λαό που υποφέρει από την έλλειψη επαρκούς υδροδότησης. Το τεράστιο ενδιαφέρον των Κυθηρίων εκδηλώθηκε με την παρουσία στην αίθουσα συνεδρίασης του ΔΣ, δεκάδων συμπατριωτών μας. Η απουσία των δημοτικών συμβούλωντης πλειοψηφίας τους καθιστά συνυπεύθυνους στην ανικανότητα του Δημάρχου, συνυπεύθυνους στην ταλαιπωρία των δημοτών, συνυπεύθυνους στην δυσφήμιση των νησιών μας.

– Ο κύριος υπεύθυνος του προβλήματος βάλλεται κατά της αντιπολίτευσης για προτάσεις την ώρα που δεν επιθυμεί να τις ακούσει. Οι διακοπές στην υδροδότηση θα συνεχιστούν, η ισορροπία τρόμου σχετικά με την επάρκεια νερού θα συνεχιστεί, το μέλλον είναι γκρίζο…

Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης δηλώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με το μέλλον του τόπου. Την ιστορία θα την γράψουν οι παρόντες, όχι οι μονίμως απόντες, όχι οι μονίμως αμίλητοι σύμβουλοι, όχι ο ανίκανος Δήμαρχος.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

sixteen − 4 =