Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Ανταπάντηση της Drakakis Tours σε Kithira Travel

Ανταπάντηση της Drakakis Tours σε Kithira Travel

drakakis-tours

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, η Drakakis Tours τοποθετείται πάνω στην απάντηση του Kithira Travel στην ενημέρωση των Κυθηρίων επαγγελματιών από τον Παναγιώτη Δρακάκη.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

«Προς μεγάλη μας έκπληξη γίναμε δέκτες σφοδρής κριτικής από το συνάδελφο γραφείο Kithira Travel εξαιτίας του ενημερωτικού δελτίου που αποστείλαμε προς επαγγελματίες και κατοίκους του νησιού.

Λυπούμαστε πολύ που έγινε αντικείμενο πόλωσης και μας αφήνει άναυδους το γεγονός ότι οι συνάδελφοι βλέπουν δόλο και σκοπιμότητα πίσω από ένα ενημερωτικό δελτίο. Σε κάθε περίπτωση ζητούμε συγγνώμη που εκ παραδρομής δεν αναφέρθηκε η λέξη «αυθημερόν» στο εν λόγω δελτίο και που η άποψη μας έθιξε τους συναδέλφους.

Η εταιρία μας ανέκαθεν αναγνώριζε ως οξυγόνο της θαλάσσιας συγκοινωνίας την καθημερινή σύνδεση με τη Νεάπολη και το πλοίο Πορφυρούσα, με την αδιαμφισβήτητη συνέπειά του. Την άποψη αυτή την υποστηρίζουμε με σθένος και έμπρακτα αφού δεν αμελούμε ποτέ να ενημερώνουμε τους ταξιδιώτες γι’ αυτήν την επιλογή. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι το καλό δεν μπορεί να γίνει καλύτερο και πως τα δρομολόγια του Πορφυρούσα
δεν μπορούν να βελτιωθούν προς την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και
των επισκεπτών του νησιού. Άποψη που έχουμε επανειλημμένα εκφράσει με διάφορους τρόπους εδώ και χρόνια και ουδέποτε προσποιηθήκαμε πως δεν υποστηρίζουμε.

Τέλος, με όλο το σεβασμό οι συνάδελφοι ας μας επιτρέψουν να διατηρούμε την άποψή μας ότι για να επισκεφθεί κάποιος οδικώς το νησί από τα μακρινότερα μέρη της Ελλάδας, αυθημερόν – χωρίς να χρειάζεται ενδιάμεση διανυκτέρευση, μπορεί να πραγματοποιήσει απείρως ευκολότερα από το Γύθειο.

Υ.Γ: Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω μπορεί κανείς να βεβαιωθεί για την πλήρη ενημέρωση που παρέχουμε στους ταξιδιώτες μέσω της ιστοσελίδας μας www.drakakistours.com , στην σελίδα «πως θα φτάσετε».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × 3 =

Exit mobile version