Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ανοιγμα σχολείων: Καμία εισήγηση από τους ειδικούς – Τι λέει η Κεραμέως...

Ανοιγμα σχολείων: Καμία εισήγηση από τους ειδικούς – Τι λέει η Κεραμέως για την παράταση

Για την παράταση του σχολικού έτους, το άνοιγμα των σχολείων και το μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης μίλησε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

n-kerameos-apolyti-proteraiotita-i-epistrofi-stin-dia-zosis-ekpedefsi

Τις εντυπώσεις από την γενικότερη αμηχανία ειδικών – κυβέρνησης πάνω στο θέμα ανοίγματος των σχολείων, προσπάθησε να διασκεδάσει η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, μεταφέροντας την ευθύνη σε όσους καλούν σε μαζικές διαδηλώσεις.

«Με τα κρούσματα που έχουμε αυτή τη στιγμή στις περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο, στις παρούσες υγειονομικές συνθήκες, κάθε μέρα που καλεί κάποιος σε μαζικές διαδηλώσεις, αυτό απομακρύνει την επιστροφή σε οποιαδήποτε κανονικότητα».

Η ίδια θύμισε ότι «και πέρυσι έγινε μια μικρή επέκταση του σχολικού έτους μέχρι τέλος Ιουνίου, κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί φέτος». Ξεκαθάρισε, επίσης ότι «επειδή ακούω διάφορα για Ιούλιο, να πω ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει συζήτηση για Ιούλιο».

«Τα σχέδια αυτή τη στιγμή περιλαμβάνουν ένα ενδεχόμενο να παραταθεί για ένα σύντομο χρονικό διάστημα εντός Ιουνίου η χρονική χρονιά. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, η τηλεκπαίδευση προχωράει κανονικότατα, προχωράει η ύλη, η ύλη μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις έχει ήδη καλυφθεί. Είμαστε σε τακτική επικοινωνία με τους ειδικούς, οι ειδικοί εξετάζουν τα δεδομένα κάθε μέρα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει εισήγηση για άνοιγμα σχολείων στις περιοχές με αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο», είπε η υπουργός Παιδείας.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seven + ten =

Exit mobile version