πιτζάμες

Οι γυναικείες πιτζάμες Comfort διατίθενται σε μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, αλλά και σε… εκπληκτικές προσφορές! Εξερευνήστε την πλούσια συλλογή και ανακαλύψτε χειμωνιάτικες και καλοκαιρινές πιτζάμες, που θα σας χαρίσουν μια ευχάριστη εμπειρία ύπνου. Βαμβακερές, σατέν, βελούδινες και fleece, με ή χωρίς κουμπιά, ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και κυκλοφορούν ακόμα και σε μεγάλα μεγέθη για κάθε σωματότυπο. Μαύρες, καρό, εμπριμέ, με καρτούν ή μονόχρωμες, σας περιμένουν για να επιλέξετε εκείνη που ικανοποιεί το προσωπικό σας γούστο. Είτε προτιμάτε τοπ και παντελόνια, είτε baby doll, είτε stylish νυχτικές, ρόμπες ή homewear κομμάτια, στην Comfort θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε, μέσα σε μια μεγάλη ποικιλία επώνυμων brands, όπως Minerca, DKNY, Karelpiu, Bozer κ.ά.

Ανδρικές πιτζάμες για κάθε εποχή του χρόνου!

Οι ανδρικές πιτζάμες που θα βρείτε στο Comfort είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για την άνεση, αλλά και στο στιλ σας! Βαμβακερές ή σατέν, αξεπέραστης ποιότητας, ζεστές χειμωνιάτικες ή ανάλαφρες καλοκαιρινές, σας περιμένουν σε διάφορα νεανικά σχέδια, για να επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει, ενώ στην ίδια συλλογή θα συναντήσετε, επίσης, πιτζάμες για ηλικιωμένους, με ή χωρίς κουμπιά. Αναζητήστε τις προσφορές και αποκτήστε το ιδανικό σετ για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, κερδίζοντας δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα.

πιτζάμες

Σετ πιτζάμες για οικογένεια!

Σετ πιτζάμες για οικογένεια ή ζευγάρια, θα βρείτε στη μεγάλη συλλογή του Comfort! Όλες τους φτιαγμένες από ποιοτικά και μαλακά υφάσματα, εξασφαλίζουν μοναδική αίσθηση άνεσης και παιχνιδιάρικο στιλ στο σπίτι. Είτε απολαμβάνετε οικογενειακές ταινίες στον καναπέ, είτε χαλαρώνετε το πρωί με μια κούπα καφέ, οι πιτζάμες είναι σχεδιασμένες για να σας κρατούν άνετους και κομψούς. Επισκεφθείτε κάποιο από τα φυσικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη ή κάντε click στο comfort.com.gr, αναζητήστε το σχέδιο και το χρώμα της αρεσκείας σας και αποκτήστε το αγαπημένο σας σύνολο που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one × 2 =