diarrixi

Στο κατά τα άλλα γαλήνιο και ήρεμο νησί μας, δύο ανησυχητικά περιστατικά σημειώνονται σύμφωνα με πληροφορίες του ραδιοφωνικού σταθμού AdelinFM. Όπως αναφέρει ο ιστότοπος του σταθμού, άγνωστα κακοποιά στοιχεία επιτέθηκαν σε οικίες στην Πλατεία Άμμο και στην περιοχή των Αραίων, μέσα στη νύχτα και την ησυχία του τελευταίου εικοσιτετραώρου.

Σύμφωνα πάντα με πηγές του τοπικού σταθμού, στο πρώτο περιστατικό που συνέβη στους Αράιους, οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας και της αφαίρεσαν 600 ευρώ. Το δεύτερο περιστατικό σημειώθηκε στην Πλατεία Άμμο, όπου άγνωστοι εισέβαλαν σε ένα σπίτι ενώ οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν, χωρίς να είναι ακόμα γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Ο AdelinFM αναφέρει ότι η τοπική αστυνομία έχει εξαπολύσει ένα εκτεταμένο ανθρωποκυνηγητό με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών. Το νησί βρέθηκε αντιμέτωπο με ανάλογα περιστατικά και πριν δύο χρόνια, χωρίς να γίνει γνωστή κάποια σύλληψη γι’ αυτά και στην κοινή γνώμη να παραμένουν ανεξιχνίαστα.

Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε το θέμα και θα επανέλθουμε όταν θα έχουμε επίσημη ενημέρωση.

 

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

10 + 18 =