Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Αναστάσιος-Αλβανίας για κορονοϊό: “Μη φοβού, μόνον πίστευε”

Αναστάσιος-Αλβανίας για κορονοϊό: “Μη φοβού, μόνον πίστευε”

Μήνυμα πίστης και ελπίδας από τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας.

Από την Εντατική του Ευαγγελισμού όπου νοσηλεύεται, ο ιεράρχης απήυθυνε μήνυμα για την δοκιμασία που βιώνει η ανθρωπότητα μέσω της επέλασης του κορονοϊού.

Αφού ευχαρίστησε ολόθερμα τους γιατρούς, το νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και τους απλούς ανθρώπους για την έμπρακτη εκδήλωση αγάπης προς το πρόσωπό του, ο Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας, προέτρεψε τους πολίτες να μην φοβούνται, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι “δεν θα μας αφήσει ο Θεός”.

Αναλυτικά το μήνυμά του.

Πέρασε ήδη η πρώτη ημέρα στον «Ευαγγελισμό» και όλα εξελίσσονται καλά. Σε όλη μας τη ζωή αναφερόμαστε στον Θεό των εκπλήξεων αλλά και στον Θεό των θαυμάτων. Η πορεία μας στην Αλβανία ξεκίνησε με την αναφώνηση «ο Θεός είναι μαζί μας» και την εν χορώ απάντηση «και εμείς μαζί του», που μας στήριξαν τη βεβαιότητα ότι «δεν θα μας αφήσει ο Θεός».

Ολόψυχες ευχαριστίες στους εκλεκτούς ιατρούς και νοσηλευτές και στο πλήθος των ανθρώπων, που ακόμη μία φορά εκδήλωσαν την αγάπη τους με αυθόρμητη προσευχή.

Δύο λέξεις από το ευαγγελικό ανάγνωσμα της περασμένης Κυριακής καθορίζουν την ενδεδειγμένη στάση: «Μη φοβού, μόνον πίστευε».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

nineteen − three =

Exit mobile version