Σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ και με αφορμή το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα EURO, διοργανώνουμε μια βραδιά ποδοσφαίρου στην Πλατεία του Ποταμού. Να ευχαριστήσω το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Ποταμού που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα και όλα τα καταστήματα για την συνεργασία. Μια ξεχωριστή εμπειρία για το νησί μας την Τετάρτη 26/06.

Σας παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση- κάλεσμα του pamestoixima.gr:
«Ο παλμός του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος χτυπάει στα Κύθηρα!
Ποδοσφαιρική βραδιά την Τετάρτη στην πλατεία του Ποταμού.
Μια μοναδική εμπειρία και εκπλήξεις μας περιμένουν την Τετάρτη, 26 Ιουνίου, στην πλατεία του Ποταμού, που θα μετατραπεί σε ποδοσφαιρική κερκίδα. Το Pamestoixima.gr μας προσκαλεί σε μια αξέχαστη βραδιά EURO για να ζήσουμε όλοι μαζί την ένταση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Ο 6ος όμιλος ολοκληρώνεται την Τετάρτη με τις αναμετρήσεις Γεωργία – Πορτογαλία και Τσεχία – Τουρκία και παρέα με το Pamestoixima.gr θα παρακολουθήσουμε σε γιγαντοοθόνη τον αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση.
Ραντεβού στις 21:00

Όλοι όσοι βρεθούμε στην πλατεία του Ποταμού, την Τετάρτη, θα έχουμε επίσης την ευκαιρία να βγάλουμε αναμνηστικές φωτογραφίες με…άρωμα EURO, ενώ θα μπορούμε να αναμετρηθούμε με τους φίλους μας σε διασκεδαστικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια.
Αυτό το Ευρωπαϊκό θα το ζήσουμε όλοι μαζί! Ραντεβού την Τετάρτη στις 21:00 στην πλατεία Ποταμού.

Σας περιμένουμε, μην λείψει κανείς!

Ανάργυρος Σοφίος

blank

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seven − two =