Τα υπέροχα Sea Urchin Apartments ανέβασαν ένα βίντεο με την Αγία Πελαγία από ψηλά. Δείτε το βίντεο και επισκεφτείτε και το site που κατασκευάστηκε από την Kappagram.

Η Αγία Πελαγία όπως την περιγράφουν τα Sea Urchin Apartments 

Η Αγία Πελαγία βρίσκεται στα βορειοανατολικά των Κυθήρων περίπου 14 χλμ. από το αεροδρόμιο και 24 χλμ. από το κύριο λιμάνι του Διακοφτιού.

Είναι ένας ιδανικός τόπος διακοπών, με 7 επάλληλες παραλίες (κεντρική, Νέος Κόσμος, Φυρή Άμμος, Καλαμίτσι, Άγιος Νικόλας, Λορεντζου, Λαγκάδα – Μπλε Σημαία ΕΕ) που απλώνονται σε έκταση 5 χιλιομέτρων με διαφορετικά χαρακτηριστικά για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Εναλλακτικά, οι παραλίες στα Κύθηρα σας περιμένουν σε αποστάσεις από 3 χλμ. (Πλατεία Άμμος), 10 χλμ. (Λυκοδήμου) και πολλές άλλες από 10 έως 20 χιλιόμετρα.

Η Αγία Πελαγία διαθέτει μεγάλο εύρος εστιατορίων, καφέ και τουριστικών καταστημάτων, ενώ παράλληλα βρίσκεται πολύ κοντά (7 χλμ.) στο κεφαλοχώρι Ποταμός με πολλά εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια, τράπεζα, ταξιδιωτικά γραφεία και 11 χλμ. από το πλήρως εξοπλισμένο Νοσοκομείο Κυθήρων.

Δικαίως αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς.

Τα Κύθηρα προσφέρουν ένα μοναδικό συνδυασμό πολλών, εύκολα προσβάσιμων σε κοντινές αποστάσεις (η μέγιστη διαδρομή δεν ξεπερνά τα 30 λεπτά) παραλιών και χωριών. Ο επισκέπτης μπορεί να απολαμβάνει διαφορετικές εμπειρίες, τόσο του φυσικού, όσο και του κοινωνικού / πολιτιστικού περιβάλλοντος με δεκάδες καλοκαιρινές εκδηλώσεις και δραστηριότητες

Τα Κύθηρα σας περιμένουν «να τα βρούμε»

https://sea-urchin-apartments.gr/el/

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three + four =