Τρί, 16 Δεκ 2025
15.7 C
Cythera

Άδωνις Γεωργιάδης: Νέα επίθεση σε Δένδια με αφορμή τη διαφήμιση της Turkaegean στη Le Monde

Ο υπουργός Ανάπτυξης στην προσπάθειά του να δικαιολογηθεί υποστήριξε ότι η αντιμετώπιση των τουρκικών διαφημίσεων είναι θέμα του υπουργείου Εξωτερικών

Η ολοσέλιδη διαφήμιση του «Τουρκικού Αιγαίου» – Turkaegean στην μεγάλου κύρους γαλλική εφημερίδα Le Monde στο σημερινό της φύλλο (19/4), προκάλεσε και πάλι κραδασμούς στην κυβέρνηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη να δείχνει και πάλι ως υπεύθυνο του Νίκο Δένδια με ανάρτησή του στο Twitter.

turkaegean le monde

Ο υπουργός Ανάπτυξης αφού επιτίθεται στην εφημερίδα «Δημοκρατία» που έχει το θέμα της διαφήμισης της TurkAegean στη Le Monde στην πρώτη σελίδα, δεν παραλείπει να επιτεθεί στον υπουργό Εξωτερικών.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, «εάν οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν διαφημίσεις που γνωρίζουν ότι μας ενοχλούν, η αντιμετώπιση αυτής τους της ενέργειας δεν είναι του Υπουργείου Ανάπτυξης αλλά του Υπουργείου Εξωτερικών. Εμείς αναλάβαμε, καθ´υπέρβαση των αρμοδιοτήτων μας, την οργάνωση των νομικών μας ενεργειών για το Σήμα, θα κριθούμε από την κατάληξη αυτών των ενεργειών, όπου η υπόθεση έχει πολύ δρόμο ακόμη, αλλά είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι».

📢 Μείνετε ενημερωμένοι!

Aκολουθήστε το Kythera.News και στο Viber. Μάθετε πρώτοι τα νέα του νησιού.

Ροή Ειδήσεων

Ευχές στο νησί

Ήταν μια χρονιά μεγάλη και γεμάτη. Μια χρονιά που...

Γενική Συνέλευση Δημοτικής Κοινότητας Καραβά

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καραβά καλεί τους κατοίκους...

Ιστορικό Αρχείο Κυθήρων: Θερμές ευχές από το προσωπικό

Το Φως του Ευαγγελίου ας φωτίζει κάθε σας βήμα, χαρίζοντάς...

Πωλείται VW Transporter T6 (επαγγελματικό)

Πωλείται Volkswagen Transporter T6 επαγγελματικό, με πρώτη άδεια κυκλοφορίας...
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Πρόσφατα Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες

spot_img