Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Ζάκυνθος: Για νεκροψία η σορός του 9χρονου – Συγκλονίζει ο πατέρας του

Ζάκυνθος: Για νεκροψία η σορός του 9χρονου – Συγκλονίζει ο πατέρας του

Για νεκροψία - νεκροτομή στην Πάτρα η σορός του 9χρονου αγοριού που υπέστη ηλεκτροπληξία. Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του, περιγράφοντας πώς ξεψύχησε στην αγκαλιά του.

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας πρόκειται να μεταφεθεί η σορός του 9χρονου αγοριού, που έχασε την ζωή του από ηλεκτροπληξία στο Τσιλιβή Ζακύνθου, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Εκεί, θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Το βράδυ του Σαββάτου, 21/08, το παιδάκι, το οποίο έπαιζε κρυφτό με τους φίλους του, αποφάσισε να κρυφτεί δίπλα σε κεντρική μονάδα κλιματισμού ξενοδοχείου όπου και υπέστη ηλεκτροπληξία, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 9χρονου

Συγκλονίζει ο πατέρας του μικρού αγοριού, περιγράφοντας πώς το παιδί του άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά του.

«Ήταν δράμα μεγάλο. Πήγε το παιδί να παίξει, μας έφυγε το παιδί για πέντε λεπτά… Έπαιζε συχνά εκεί με άλλα παιδιά», είπε ο κ. Γιάννης, ο πατέρας του 9χρονου.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει ο πατέρας, στην περιοχή βρίσκεται κλιματιστικό από το οποίο υπάρχει διαρροή ρεύματος. Κατά το παρελθόν μάλιστα, είχαν γίνει συστάσεις στον ιδιοκτήτη προκειμένου να αποκατασταθεί η βλάβη.

«Ήταν τα καλώδια ανοιχτά και το παιδί έπαιζε με τα άλλα παιδιά, πήγε να κρυφτεί εκεί, ακούμπησε το σώμα του εκεί, και πάει. Ο γείτονας που μένει απέναντι του το είχε πει του ιδιοκτήτη, αλλά δεν είχαν δώσει σημασία. Εγώ δεν το γνώριζα αυτό το θέμα, αργότερα το έμαθα. Δεν θα άφηνα να παίζει το παιδί μου εκεί. Τους έχουμε γείτονες και δεν ήρθαν να πουν συλληπητήρια».

Ο πατέρας έφτασε στα πρώτα λεπτά και ο 9χρονος έσβησε στα χέρια του.

«Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα ένα φιλί. Το παιδί μου έμεινε στα χέρια», δήλωσε. «Εγώ εύχομαι να μην τύχει σε κανένα γονιό αυτό».

«Χάσαμε το μικρό μας. Το παιδί έπαιζε με τα άλλα τα παιδάκια. Βρήκαμε το παιδί πεθαμένο. Το ασθενοφόρο άργησε πολύ να έρθει, όμως ίσως να ήταν ήδη αργά για να γίνει κάτι. Δεν έχω λόγια. Μας έφυγε ένα αγγελούδι. Το παιδί το είχαμε μεγαλώσει υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολα μεγάλωσε. Ήρθε στη ζωή πολύ μικρός. Έχουμε κάνει πολύ αγώνα για αυτό το παιδί και έφυγε άδικα», δήλωσε, επίσης, ο θείος του παιδιού που χάθηκε.

Σύμφωνα με τον Διονύση Γιακουμέλο, πρόεδρο της Κοινότητας Πλάνου-Τσιλιβή, έχουν συλληφθεί ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο ηλεκτρολόγος και ο ψυκτικός.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

3 × 5 =

Exit mobile version