Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Βασίλης Λεβέντης: Δεν έκανε εμβόλιο από φόβο λέει η σύζυγός του

Βασίλης Λεβέντης: Δεν έκανε εμβόλιο από φόβο λέει η σύζυγός του

Όσα είπε η σύζυγος του Βασίλη Λεβέντη για τη μάχη του με τον κορονοϊό.

vasilis-leventis

Στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Η σύζυγός του, μάλιστα, αποκάλυψε πως ο κ. Λεβέντης δεν είχε εμβολιαστεί κατά της νόσου, λόγου του φόβου του.

«Δεν το είχε κάνει το εμβόλιο. Το παρέτεινε το εμβόλιο γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς στην οικογένεια είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών», είπε στον ALPHA η σύζυγός του. Σύμφωνα με την σύζυγό του, όλη η οικογένεια τον παρότρυνε να εμβολιαστεί. «Μου έλεγε “ας περιμένω λίγο ακόμα”», συμπλήρωσε.

«Ο πυρετός ανέβαινε 37, 38. Ήταν με αντιπυρετικό. Πήραμε όλη την αγωγή που έπρεπε να πάρει, είχε πάρει και οξυγόνο για βοήθεια αν χρειαστεί. Το Σάββατο το πρωί έκανε 39 πυρετό. Όταν εγώ είδα το 39 είπα: Βασίλη φεύγεις για το νοσοκομείο! Και έτσι πήγε το Σάββατο στο νοσοκομείο. Ήταν η 9η μέρα», είπε η σύζυγος του κ. Λεβέντη.
Ο Βασίλης Λεβέντης είχε επιλέξει να παραμείνει στο σπίτι και να μην πάει στο νοσοκομείο, από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

«Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Όλοι του λέγαμε πήγαινε στο νοσοκομείο. Εκείνος είχε επιλέξει τη νοσηλεία στο σπίτι. Από τον Ευαγγελισμό του είχαν πει έλα να κάνεις νοσηλεία. Ήταν αρνητικός. Σας λέω τις αλήθειες», είπε η σύζυγος του κ. Λεβέντη.

Αποκάλυψε, τέλος, πως ο Βασίλης Λεβέντης έχει σακχαρώδη διαβήτη και άλλα προβλήματα υγείας.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 × five =

Exit mobile version