Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Τζούλια Νόβα: «Στη Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς»

Τζούλια Νόβα: «Στη Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς»

Το μοντέλο ουκρανικής καταγωγής φωτογραφήθηκε με μπλουζάκι με σφυροδρέπανο και τα αρχικά της ΕΣΣΔ. Κι όταν κάποιος την προκάλεσε, εκείνη απάντησε αποστομωτικά.

julia-nova

ΗΤζούλια Νόβα κατάγεται από την Ουκρανία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 13 ετών. Έγινε ευρύτερα γνωστή λόγω της συμμετοχής της στο τηλεπαιχνίδι «Ο Τροχός της Τύχης» όπου συμπραρουσίαζε την εκπομπή, ενώ εργαζόταν μέχρι πρότινος στο χώρο του μόντελινγκ.

Σε ανάρτησή της στο instagram για την εγκυμοσύνη της, φωτογραφήθηκε με μπλουζάκι με σφυροδρέπανο και τα αρχικά της ΕΣΣΔ.

Ένας χρήστης την επιτέθηκε λέγοντας «Ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα… Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας…;».

Και η Τζούλια Νόβα του απάντησε με ειλικρίνεια.

«Επειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονείς των φίλων μου και οι παππούδες γι αυτο και δεν έχω πρόβλημα να την φορέσω. Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς απο όσους γνωρίζουμε, υπήρχε δωρεάν παιδείαδωρεάν νοσηλείαδουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμοςΣπουδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωση σου. Εντάξει δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδεψει εξωτερικό, ΟΚ, και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. ΟΚ, αλλά κατά τ’ αλλα δεν ήταν κι τόσο άσχημα. Και αν σκεφτείς ότι μετά την διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί, οπότε χωρίς να συμφωνώ να ξαναγινόταν η Σοβιετική Ένωση, δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσα άσχημα εκείνα τα χρόνια».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 + nine =

Exit mobile version