Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Το Celebrity Infinity προσπέρασε τα Κύθηρα στον δρόμο για τις Σπέτσες

Το Celebrity Infinity προσπέρασε τα Κύθηρα στον δρόμο για τις Σπέτσες

Λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής, 18/07, εθεάθη νοτίως της Χύτρας το επιβατικό με σημαία Μάλτας, Celebrity Infinity, με προέλευση τον κόλπο της Αγκούστα στη Σικελία και προορισμό τις Σπέτσες, όπου και αφίχθη το πρωί της Δευτέρας, 19/07, περί τις 07:30 το πρωί.

Το Celebrity Infinity είναι ένα επιβατικό πλοίο, με έτος κατασκευής το 2001 και τελευταία ανακαίνιση το 2021. Έχει 997 άτομα πλήρωμα και μπορεί να μεταφέρει έως και 2604 επιβάτες. Ανήκει στην πλοιοκτήτρια εταιρεία Celebrity Cruises και κόστισε 350 εκατομμύρια δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών.

Δώδεκα υπερπολυτελή καταστρώματα υπόσχονται τις υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες σε μια σειρά δραστηριότητες που δεν θα σας αφήσουν να πατήσετε πόδι στη στεριά. Πισίνες, lounge bars, γήπεδα μπάσκετ, παιδότοποι, εστιατόρια à la carte και μπουφέ, υπαίθριες προβολές ταινιών σε γιγαντοοθόνες υπό το φως των αστεριών και μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα χλιδής και ευζωίας που θα σας βυθίσει σε έναν πλωτό κήπο των απολαύσεων.

Αυτά, για όσους οργανώνουν τις διακοπές τους με φόντο τις μαγευτικές Σπέτσες. Κατά τα άλλα, το τσιριγώτικο καλοκαίρι συνεχίζεται στους δικούς του ρυθμούς. Κάποιοι τυχεροί πέριξ του Καψαλίου, ενδεχομένως να πρόλαβαν να ρίξουν μια φευγαλέα ματιά στον πλωτό παράδεισο την ώρα που προσπερνούσε την Χύτρα. Ίσως μάλιστα μερικοί από αυτούς να σιγοτραγούδησαν τους στίχους του γνωστού άσματος: «Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα». Και να βρέθηκαν, έστω και νοερά, για λίγο εντός του.

Χαρακτηριστικά του πλοίου

Πορεία / Ταχύτητα 327.2° / 1.0 kn
Τρέχον βύθισμα 8.3 m
Navigation Status Under way
Position received 0 min ago i
IMO / MMSI 9189421 / 249048000
Χαρακτηριστικό κλήσης 9HJD9
Σημαία Malta
Μήκος / Πλάτος 294 / 32 m

 

Φωτογραφίες του σκάφους

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seventeen − 1 =

Exit mobile version