Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Το Αστικόν ζητά ίση μεταχείριση, απευθυνόμενο στον αντιδήμαρχο Χ. Σούγιαννη

Το Αστικόν ζητά ίση μεταχείριση, απευθυνόμενο στον αντιδήμαρχο Χ. Σούγιαννη

Για μη ίση μεταχείριση, κατηγορεί τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Χαράλαμπο Σούγιαννη, η ιδιοκτησία του ιστορικού καφέ “Αστικόν” στον Ποταμό. Σε σχετική ανάρτηση στο facebook, οι ιδιοκτήτες επισημαίνουν πως, ενώ οι υπόλοιποι επαγγελματίες του νησιού έχουν “εξυπηρετηθεί” χωροταξικά στους εξωτερικούς χώρους, αυτό δεν ισχύει για την δική τους επιχείρηση, την στιγμή που έχουν «αιτηθεί τον κοινόχρηστο χώρο από τον Φλεβάρη», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Στην ανάρτηση, γίνεται λόγος για υποσχέσεις που δεν έχουν ακόμα υλοποιηθεί και για «ίση μεταχείριση», που αν και θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητη, παραμένει ανεφάρμοστη για την συγκεκριμένη επιχείρηση. Υπογραμμίζεται, τέλος, η συμβολή του “Αστικόν” στην οικονομία του νησιού, για μια επιχείρηση που λειτουργεί όλο το χρόνο, απασχολώντας αρκετούς νέους ανθρώπους.

Διαβάστε την ανάρτηση:

«Ο Μήνας 8 Ιουνίου παραμονές τριημέρου Αγίου Πνεύματος , αφού έχουμε χάσει ήδη τις εορτές του Πάσχα , της εργατικής Πρωτομαγιάς και ενώ έχουμε αιτηθεί τον κοινόχρηστο χώρο από τον Φλεβάρη , με πολλές υποσχέσεις ακόμα περιμένουμε.

Ενώ όλο το νησί έχει τακτοποιηθεί με τους εξωτερικούς χώρους , στην Αγία Πελαγία έχει γίνει κατάληψη μέχρι λίγα μέτρα από την παραλία και καλά κάνουν φυσικά οι επαγγελματίες, τουριστικό νησί είμαστε άλλωστε. Οι πέργκολες σκιάζουν τους επισκέπτες του νησιού, οι παραλίες γεμίζουν με ξαπλώστρες, ομπρέλες, καντίνες από το Καψάλι μέχρι και τον Ρούτσουνα.

Για την δημοτική αρχή και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο προφανώς όλα αυτά δεν ισχύουν για όλους. Η επιχείρησή μας η οποία λειτουργεί όλο το χρόνο, απασχολεί αρκετούς νέους ανθρώπους, προσφέρει στην οικονομία του νησιού, συμβάλει με την δραστηριότητά της στα δημοτικά έσοδα, ακόμα περιμένει τα αυτονόητα από τους αρμόδιους, μια ίση μεταχείριση δηλαδή.

Όλοι μας και κρίνουμε και κρινόναστε αλλά η αντικειμενική αλήθεια είναι μία και βγάζει μάτια.»

astikon

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 − one =

Exit mobile version