Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Το Αραχτοπωλείο έχει γενέθλια! Έγινε 17!

Το Αραχτοπωλείο έχει γενέθλια! Έγινε 17!

Σταύρος Κυριακάκης

Με τους στίχους του Ναζίμ Χικμέτ (Η πιο όμορφη θάλασσα) και τη φωνή της Joanna Drigo να τραγουδά το “Hallelujah” του Leonard Cohen γιορτάζει σήμερα τα 17 του χρόνια λειτουργίας το Καφέ Αραχτοπωλείο στον Αυλέμονα σε ένα βίντεο που κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ένα από τα πιο ρομαντικά στέκια του νησιού, το μικρό καφέ που ίδρυσε ο Σταύρος Κυριακάκης του 2004, στο γραφικό λιμανάκι του Αυλέμονα, έχει τα γεννέθλιά του! Ο «Αραχτοπώλης» Σταύρος προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια εξαιρετικές, συγκινητικές μουσικές βραδιές, που τις απολαύσαμε και τις κρατάμε στη μνήμη μας.

Δεκάδες από τους αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής βρέθηκαν και ξαναβρέθηκαν στο νησί μας, και είχαμε τη χαρά να τους ακούσουμε ζωντανά  στο Αραχτοπωλείο. Το βίντεο που θα δείτε συνοδεύτηκε με τος εξής σχόλιο: «17 χρόνια Αραχτοπωλείο. 11 Ιουνίου 2004 – 11 Ιουνίου 2021. Τα καλύτερα έρχονται!»

Χρόνια πολλά λοιπόν στο Αραχτοπωλείο και τον κυρ Αραχτοπώλη του!

Kythera.News

Απολαύστε παρακάτω όλο το “Hallelujah” όπως το ερμήνευσε και εκτέλεσε η Joanna live στο Αραχτοπωλείο το καλοκαίρι του 2016.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

three × three =

Exit mobile version