Αρχική ΚΥΘΗΡΑ θαλαμηγός “Optasia”: Ποια είναι η «Η Ελληνίδα θεά» που επισκέφτηκε το Καψάλι...

θαλαμηγός “Optasia”: Ποια είναι η «Η Ελληνίδα θεά» που επισκέφτηκε το Καψάλι (φωτό & βίντεο)

Οι πλούσιοι και οι διάσημοι επιλέγουν τα πλωτά παλάτια της Golden Yachts

Οπτασία

Το 85μετρο mega yacht “Optasia” επισκέφτηκε χθες Σάββατο το Καψάλι των Κυθήρων και εντυπωσίασε τους κοινούς θνητούς!

Τα τελευταία χρόνια, λόγω και της πανδημίας, η ζήτηση των mega yachts έχει χτυπήσει «limit up» στον χώρο του yachting, καθώς οι πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη έχουν επιλέξει να βρίσκονται σε καραντίνα πάνω στα ντεκ πολυτελών θαλαμηγών για λόγους ασφάλειας.

Ο στόλος της «Golden Yachts» του εφοπλιστή Πάρη Δράγνη, στον οποίο ανήκει η  “Optasia” μεγαλώνει με γοργούς ρυθμούς. Το 2019 στο εξώφυλλο του «Boat International» φιλοξενήθηκε το yacht «M/Y O ‘Optasia», με τίτλο «Η Ελληνίδα θεά».

Πρόκειται για το 85μετρο mega yacht με τις 11 καμπίνες, που συνδυάζει την πολυτέλεια με την καινοτομία, τη δύναμη με την κομψότητα και την αρμονία με την τεχνολογία.

Η Golden Yachts είναι η εταιρία που ίδρυσε ο εφοπλιστής Πάρης Δράγνης το 1996 με όραμα να ενισχύσει τον ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό, προσφέροντας όλες τις ανέσεις που απαιτούν οι ανά τον κόσμο celebrities, γεγονός που κατάφερε, αφού, μεταξύ άλλων, διαθέτει έναν στόλο από θαλαμηγούς, με ονόματα όπως «O’ Natalina», «O’ Neiro», «O’ Ceanos» και πολλά άλλα, στα οποία έχουν ταξιδέψει και έχουν φιλοξενηθεί αρχηγοί κρατών, γαλαζοαίματοι, σταρ από την Ντέμι Μουρ ως τον Τζον Μπον Τζόβι και τις Καρντάσιαν.

Φωτογραφίες Γιώργος Σάμιος, Σπύρος Κασιμάτης

 

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

17 − one =

Exit mobile version