Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Αιχμές Ξανθού κατά Πολάκη

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Αιχμές Ξανθού κατά Πολάκη

«Όποιος επιμένει να θέτει θέμα γραμμής για την πανδημία βάλλει κατά του Προέδρου».

andreas-xanthos
Φωτογραφία Αρχείου

Σκληρή απάντηση στον Παύλο Πολάκη που μία ημέρα πριν από το βήμα της θεματικής για την πανδημία του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άφησε αιχμές για το πρόσωπό του και την ακολουθούμενη αντιπολιτευτική γραμμή επεφύλαξε ο τομεάρχης Υγείας του κόμματος Ανδρέας Ξανθός.

Μιλώντας πριν από λίγο στο Συνέδριο ο κ. Ξανθός ανέφερε : «Όποιος επιμένει να θέτει θέμα γραμμής για την πανδημία βάλλει κατά του Προέδρου και του κόμματος», είπε φωτογραφίζοντας τον κ. Πολάκη που λίγες ώρες πριν είχε πει: «Η αντιπολίτευση που κάναμε δεν ήταν στην ένταση που έπρεπε», τονίζοντας πως «ήταν βαρύ λάθος ο μονόδρομος αντιμετώπισης της πανδημίας με τον εμβολιασμό, επειδή κάποιοι τα έσπρωχναν». Υπεραμύνθηκε επίσης των θέσεών του και σχολίασε πως «επειδή λοιδορήθηκα ως αντιεμβολιαστής και από δικούς μας. Ποια πανδημία στην έξαρσή της αντιμετωπίστηκε με εμβόλια;»

Ο Ανδρέας Ξανθός στην ομιλία του ανέφερε ότι είναι προσχηματική η αντιπαράθεση μεταξύ προεδρικών και αντιπροεδρικών στον ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας «να σταματήσουμε τις αντιπαλότητες και την πόλωση αναζητώντας εσωτερικούς εχθρούς».

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

4 × 4 =

Exit mobile version