Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Συνάντηση Δήμαρχου με τον Περιφερειάρχη Αττικής

Συνάντηση Δήμαρχου με τον Περιφερειάρχη Αττικής

synantisi-dimarxou-me-perifereiarxi-attikis, Χαρχαλάκης, Πατούλης

Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Γιώργο Πατούλη, είχε την Παρασκευή 11/06/2021, ο Δήμαρχος Κυθήρων, κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης. Στη συνάντηση ήταν παρόντες, η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων, κα. Βάσω Μπόγρη, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Πειραιά και Νήσων, κ. Ευστράτιος Παγωτέλης και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης Νησιωτικών Δήμων Αττικής, κ. Σταύρος Βεϊόγλου.

Πραγματοποιήθηκε αναλυτική επισκόπηση όλων των έργων της Περιφέρειας Αττικής στα Κύθηρα και Αντικύθηρα, τα οποία υπερβαίνουν σε συνολικό προϋπολογισμό τα 28 εκατομμύρια Ευρώ. Δόθηκαν οδηγίες και κατευθύνσεις για συγκεκριμένα έργα και τέθηκε χρονοδιάγραμμα αναφορικά με τις Προγραμματικές Συμβάσεις προς υπογραφή για το επόμενο χρονικό διάστημα. Εκφράστηκε ικανοποίηση για τα εν εξελίξει έργα (ΧΥΤΥ, οδοποιία, αναπλάσεις, αθλητικό κέντρο κ.λπ.) που εκτελούνται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά τους και θα εγκαινιαστούν σύντομα από τον Περιφερειάρχη.

Ο Δήμαρχος εξήρε το επίπεδο συνεργασίας με την Αντιπεριφερειάρχη και τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας και ο Περιφερειάρχης χαρακτήρισε το Δήμο Κυθήρων ως «παράδειγμα για το πώς η σκληρή πολυετής δουλειά φέρνει σημαντικά αποτελέσματα για τους πολίτες». Επιπλέον, έγινε μια καταρχήν συζήτηση για τις προτάσεις που θα υποβληθούν προς χρηματοδότηση για το νέο προϋπολογισμό της Περιφέρειας το 2022.

Τέλος, ο Δήμαρχος ζήτησε από τον κ. Πατούλη την προσωπική του παρέμβαση για την ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου μας για την περαιτέρω ενίσχυση του Π.Κ. Κυθήρων με 4 επιπλέον οχήματα (με το αναγκαίο προσωπικό) για όλη τη θερινή περίοδο καθώς και για την αποστολή πυροσβεστικού οχήματος με προσωπικό στα Αντικύθηρα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

6 − 3 =

Exit mobile version