Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Στ. Αραχωβίτης: Η πολιτική αλλαγή ξεκινάει από τα Κύθηρα

Στ. Αραχωβίτης: Η πολιτική αλλαγή ξεκινάει από τα Κύθηρα

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 29 Ιουνίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φρατσίων, η ανοικτή εκδήλωση που διοργάνωσε η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κυθήρων, με θέμα τις προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον αγροτικό τομέα.

Σε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Adelin FM, προχώρησε μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο εκ των ομιλητών, πρώην υπουργός και τομεάρχης Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρος Αραχωβίτης.

Στις δηλώσεις του στην δημοσιογράφο Γιώτα Πολίτη, ο κ. Αραχωβίτης τόνισε την ανάγκη για άμεσες εκλογές, ώστε ο τόπος να απαλλαγεί από την «καταστροφική, ιδεοληπτική και ανίκανη κυβέρνηση» του Κυριάκου Μητσοτάκη, κάτι που όπως ανέφερε, περιμένει ο κόσμος.

«Βιαζόμαστε να γίνουν εκλογές, για να σωθεί οτιδήποτε αν σώζεται», πρόσθεσε ο κ. Αραχωβίτης, ο οποίος, χαρακτήρισε «εφιάλτη» τη σημερινή κατάσταση, υπενθυμίζοντας ότι η χώρα είναι πρωταθλήτρια σε νεκρούς (σ.σ. από κορονοϊό) «σχεδόν σε όλο τον κόσμο», καθώς και πρωταθλήτρια στην ακρίβεια (σε καύσιμα και ενέργεια).

Ιδιαίτερη ήταν η αναφορά του κ. Αραχωβίτη στην αύξηση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ και στα Κύθηρα, κάτι που, όπως ανέφερε, αποτελεί έναυσμα πολιτικής αλλαγής. «Η πολιτική αλλαγή ξεκινάει από τα Κύθηρα», σημείωσε εμφαντικά. Εκτίμησε, τέλος, πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι το πρώτο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές, καθώς, όπως είπε, «πάμε ολοταχώς για μια προοδευτική διακυβέρνηση που τόσο ανάγκη έχει η χώρα».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

6 − 1 =

Exit mobile version