Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Σούπερ μάρκετ: Ποια προϊόντα δεν πωλούνται από σήμερα στα καταστήματα

Σούπερ μάρκετ: Ποια προϊόντα δεν πωλούνται από σήμερα στα καταστήματα

Mε click away ή μέσω παραγγελίας και αποστολής στο σπίτι τα προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται στα σούπερ μάρκετ.

Αλλαγές από τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στα σούπερ μάρκετ, καθώς αυξάνονται τα προϊόντα που δεν θα είναι διαθέσιμα για τους καταναλωτές λόγω των νέων μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού. Σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση, στις περιοχές που ισχύουν τα νέα μέτρα, όπως η Αττική και η Θεσσαλονίκη, θα απαγορεύεται η πώληση παιχνιδιών, υποδημάτων, ρούχων, ηλεκτρικών συσκευών. Αντίθετα, κανονικά θα πωλούνται κουβέρτες, παντόφλες, θερμαντικά σώματα και άλλα είδη που έχουν σχέση με την παροχή ζέστης.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν τα προϊόντα που απαγορεύεται η απευθείας πώλησή τους από τα σούπερ μάρκετ, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την μέθοδο του click away ή μέσω παραγγελίας και αποστολής στο σπίτι.

Με click away οι αγορές στα καταστήματα

Υπενθυμίζεται ότι με τα νέα μέτρα ισχύουν πλέον αλλάζει το ωράριο των μετακινήσεων που επιτρέπονται τα Σαββατοκύριακα καθώς πλέον ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 5 το πρωί, ενώ τις υπόλοιπες ώρες ισχύουν οι μετακινήσεις να γίνονται με sms στο 13033κλειστά τα καταστήματα τα Σαββατοκύριακα -με εξαίρεση σούπερ μάρκετ, καταστήματα τροφίμων, φούρνοι, βενζινάδικα και φαρμακεία– ενώ το λιανεμπόριο πλέον σταματά να λειτουργεί με φυσική παρουσία (click inside) αλλά αποκλειστικά με τη μέθοδο του click away προκειμένου να περιοριστούν οι μετακινήσεις. Νέο ωράριο καταστημάτων από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, τις καθημερινές Δευτέρα έως Παρασκευή, ενώ νέες περιοχές στη χώρα έχουν προστεθεί με κόκκινο χρώμα στον χάρτη επικινδυνότητας για τις οποίες ισχύουν πλέον νέα μέτρα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

13 + fifteen =

Exit mobile version