Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Σοκαριστικό τροχαίο στη Νίκαια: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε εξάχρονο κοριτσάκι

Σοκαριστικό τροχαίο στη Νίκαια: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε εξάχρονο κοριτσάκι

Ένα φρικτό τροχαίο σημειώθηκε στη Νίκαια το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ένα φορτηγό παρέσυρε δύο ανήλικα παιδιά και τη μητέρα τους, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένα 6χρονο κοριτσάκι.

sokaristiko-troxaio-sti-nikaia

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, με αποτέλεσμα ένα κοριτσάκι έξι ετών να χάσει τη ζωή του.

Το φρικτό αυτό συμβάν εκτυλίχθηκε στη συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη και Κουταΐση στη Νίκαια, όπου ένα φορτηγό φέρεται να παρέσυρε μία γυναίκα, την 6 ετών κόρη της, που έχασε τη ζωή της, καθώς και την ανιψιά της, ηλικίας 14 ετών.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που ήταν στο σημείο, το τροχαίο σημειώθηκε κατά την εναλλαγή του φωτεινού σηματοδότη, ενώ όπως υποστήριξε, ο οδηγός του φορτηγού δεν έμοιαζε να κατάλαβε ότι είχε παρασύρει τα παιδιά και τη μητέρα τους.

“Μία γυναίκα μαζί με δύο παιδιά, 6 και 14 ετών περίπου, κατέβηκαν από ένα πούλμαν. Την ώρα εκείνη προσπάθησε να τρέξει για να περάσει απέναντι τον δρόμο. Στη μέση, όμως, άναψε πράσινο για τα αυτοκίνητα και ξεκίνησαν. Προσπάθησε η κυρία να περάσει απέναντι, αλλά ξεκίνησε το φορτηγό με αποτέλεσμα να παρασύρει τα παιδιά. Η γυναίκα ούρλιαζε και επειδή δεν το κατάλαβε ο οδηγός, πεταχτήκαμε εμείς στον δρόμο και τότε σταμάτησε. Δεν κατάλαβε τίποτα. Άναψε πράσινο, ξεκίνησε και δεν κατάλαβε τίοπτα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα και η ανιψιά της έχουν μεταφερθεί τραυματίες στο νοσοκομείο της Νίκαιας.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

seven + 8 =

Exit mobile version