Αρχική ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Σεξουαλική συμβατότητα: Τι είναι και τι να προσέχουμε

Σεξουαλική συμβατότητα: Τι είναι και τι να προσέχουμε

Τί είναι η σεξουαλική συμβατότητα; Ένα απλό παράγωγο του πάθους ή κάτι βαθύτερο; Τί ρόλο παίζει η σεξουαλική καινοτομία στην διατήρηση της συμβατότητας στο πέρασμα των χρόνων; Πώς μπαίνει στην εξίσωση η φαντασίωση και γιατί το ζευγάρι πρέπει να συζητάει για τα θέλω του ανεξαρτήτως της φάσης την οποία διέρχεται.

Όλα αυτά μας εξηγεί στο αποψινό βίντεο, η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά. Η Τάνια Μπαταλαμά είναι Ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 + two =

Exit mobile version