Αρχική ΟΨΕΙΣ Σχέσεις: 10 Πράγματα που θέλουν οι γυναίκες από τους άντρες!

Σχέσεις: 10 Πράγματα που θέλουν οι γυναίκες από τους άντρες!

Τι κάνεις όταν σου αρέσει μια γυναίκα; Την πλησιάζεις και εκφράζεις το ενδιαφέρον σου να τη γνωρίσεις καλύτερα. Δυστυχώς, όμως, για εσένα οι γυναίκες είναι λίγο πιο περίπλοκες. Τα γυναικεία κριτήρια είναι λίγο πιο σύνθετα από τα απλά «ωραίος», «seχy», «έξυπνος».

anthropines-sxeseis

Για να εκδηλώσει μια γυναίκα ενδιαφέρον για εσένα, υπάρχουν μερικές ιδιότητες τις οποίες ψάχνει να βρει στον άνδρα που έχει απέναντι της. Σίγουρα το να είσαι ελκυστικός δεν είναι το μόνο πράγμα που ψάχνει. Δες παρακάτω 10 πράγματα που ψάχνουν οι γυναίκες στους άντρες για να καταλάβεις τι ακριβώς ζητάνε.

Τι ψάχνουν οι γυναίκες στους άνδρες:

1. Εμφάνιση
Οι γυναίκες περιποιούνται περισσότερο τον εαυτό τους σε σχέση με τους άντρες. Σίγουρα δε θα βρεις τρίχες στην πλάτη τους ή πλαδαρότητα. Γι’ αυτό το λόγο καλό θα ήταν να προσέξεις κι εσύ την εμφάνιση σου αν θέλεις να έχεις κάποια ελπίδα με εκείνη την κοπέλα που σου αρέσει.

Φρόντισε να δείχνεις περιποιημένος, φόρεσε ρούχα που σου ταιριάζουν και έχουν την σωστή εφαρμογή και προσπάθησε να είσαι σε φόρμα. Δες 12+1 Αντρικά ρούχα & αξεσουάρ για να κάνεις μια γυναίκα να σε προσέξει!

2. Πάθος
Το πάθος είναι ανάμεσα στα πράγματα που ψάχνει μια γυναίκα να βρει. Θέλει να νιώθει ότι αξίζει να είναι μαζί σου καθώς θα της προσφέρεις περιπέτεια, ενθουσιασμό, δέσμευση, αφοσίωση αλλά και υπέροχο seχ. Αν θέλεις να είσαι ποθητός, τότε πρέπει να δείξεις ότι είσαι και παθιασμένος. Και φυσικά δεν αναφέρομαι να έχεις πάθος με την ποδοσφαιρική σου ομάδα! Οι γυναίκες θέλουν να δουν ότι παθιάζεσαι και για πιο σοβαρά πράγματα στη ζωή σου, όπως είναι η δουλειά σου.

3. Θετική σκέψη
Είναι εξαντλητικό να είσαι με κάποιον που είναι κυνικός και σαρκαστικός όλη την ώρα. Όταν, όμως, είσαι δίπλα σε ένα άτομο που έχει θετική σκέψη, τότε αυτό μπορεί να σου δώσει απέραντη ενέργεια. Ένα αισιόδοξο άτομο κάνει και τους γύρω του να αισθάνονται καλά, και μπορεί να σου δώσει κίνητρα. Γι’ αυτό το λόγο οι γυναίκες ψάχνουν έναν τέτοιο άντρα.

4. Αίσθηση του χιούμορ
Και η αίσθηση του χιούμορ ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Δε χρειάζεται να είσαι η ψυχή του πάρτι, αλλά σίγουρα το να έχεις αίσθηση του χιούμορ περιλαμβάνει το να ξέρεις να λες αστεία αλλά και να τα δέχεσαι.

5. Ανεξαρτησία
Οι γυναίκες θέλουν να γνωρίζουν ότι ένας άντρας μπορεί να φροντίσει τον εαυτό του μόνος του! Θέλουν δίπλα τους κάποιον που να μπορεί να παίρνει τις δικές του αποφάσεις, να είναι οικονομικά ανεξάρτητος, να μπορεί να επιβιώνει χωρίς τη συνδρομή της μαμάς του. Καμία γυναίκα δε θέλει να πάρει τη θέση της μητέρας σου. Κάποιος που ζητάει συνέχεια συμβουλές, επιβεβαίωση, κίνητρο και βοήθεια, είναι σίγουρο ότι δε θα τον προσελκύσει καμία γυναίκα.

6. Κοινωνικότητα
Μια γυναίκα θέλει δίπλα της έναν άντρα με ο οποίος θα μπορεί να συζητήσει με τους συναδέλφους της και τους φίλους της σε μια συνάντηση. Θέλει δίπλα της κάποιον που να είναι κοινωνικός και όχι σιωπηλός. Θέλει απλά να ξέρει ότι δε θα κάθεσαι σε μια γωνιά όταν θα βρίσκεσαι μαζί με άλλους ανθρώπους.

7. Φιλοδοξία
Αν πιστεύεις ότι τις γυναίκες τις ενδιαφέρουν αποκλειστικά τα χρήματα, τότε κάνεις μεγάλο λάθος. Μπορεί αυτό να ισχύει για κάποιες γυναίκες, αλλά όχι για όλες. Οι γυναίκες ελκύονται από τους άντρες που είναι πετυχημένοι στην καριέρα τους, όχι όμως για τα χρήματα που βγάζουν. Η επιτυχία στη δουλειά σου δείχνει και κάποια άλλα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας σου: δέσμευση, πειθαρχία. Όλα αυτά είναι δείγματα ενός καλού συντρόφου.

8. Επικοινωνιακές δεξιότητες
Οι γυναίκες δίνουν προτεραιότητα στους άντρες με τους οποίους μπορούν να μιλήσουν, αλλά και έχουν τη διάθεση να τις ακούσουν ή να εκφράσουν αυτά που νιώθουν και σκέφτονται. Τις περισσότερες φορές αυτό που θέλει μια γυναίκα από εσένα είναι να την ακούσεις. Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο. Αλλά αν δείξεις σε μια γυναίκα την ικανότητα σου να την προσέξεις, τότε θα έχεις περισσότερες ελπίδες μαζί της.

9. Ευφυΐα
Πολλές γυναίκες θεωρούν την εξυπνάδα το ίδιο seχy όσο και την εμφάνιση. Σίγουρα υπήρξαν στιγμές όπου αισθάνθηκες να είσαι ο πιο χαζός μέσα στο δωμάτιο. Δε χρειάζεται, όμως, να βρεθείς σε δύσκολη θέση. Απλά απέφυγε να μιλήσεις για κάποιο θέμα για το οποίο δε γνωρίζεις τίποτα.

10. Αυτοπεποίθηση
Η αυτοπεποίθηση είναι, κατά τη γνώμη μου, το πιο σημαντικό πράγμα που ψάχνει μια γυναίκα σε έναν άντρα. Μπορείς να μην έχεις όλο το πακέτο, αλλά αν αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου και με αυτά που έχεις να προσφέρεις, τότε έχεις μεγάλες πιθανότητες να προσελκύσεις την κοπέλα που σου αρέσει.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eighteen + eight =

Exit mobile version