Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Πρώτα ο Άνθρωπος: «Στηρίζουμε από την πρώτη στιγμή την Ενεργειακή Κοινότητα»

Πρώτα ο Άνθρωπος: «Στηρίζουμε από την πρώτη στιγμή την Ενεργειακή Κοινότητα»

Ζητάει να επανέλθει η κανονικότητα στη διεξαγωγή των συνεδριάσεων των δημοτικών συμβουλίων ειδικά μετά την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση Βοριδη η οποία το προβλέπει.

prota o anthropos

Η Δημοτική Παράταξη “Πρώτα ο Άνθρωπος” απάντησε σήμερα στο δελτίο τύπου του Δήμου Κυθήρων στο οποιό όπως αναφέρει διατυπώνεται η παραπλανητική και διχαστική λειτουργία του Δημάρχου κ. Ευστράτιου Χαρχαλάκη. Επίσης ζητάει να επανέλθει η κανονικότητα στη διεξαγωγή των συνεδριάσεων των δημοτικών συμβουλίων ειδικά μετά την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση Βοριδη η οποία το προβλέπει.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου: 

Με αφορμή το πρόσφατο δελτίο τύπου του Δήμου των Κυθήρων σχετικά με την 8η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και την επίθεση που για άλλη μια φορά εξαπολύει ο κύριος Χαρχαλάκης στην παράταξη μας αλλά και προσωπικά στον επικεφαλής μας, κύριο Δημήτρη Παναγοπουλο, έχουμε να τονίσουμε τα εξής :

Η παράταξή μας υποστηρίζει την δημιουργία της ενεργειακής κοινότητας. Eίμαστε από τους πρώτους πάνω στα νησιά μας, που εκφραστήκαμε δημόσια υπερ μιας τέτοιας κίνησης. Ο εκπρόσωπός μας στην διαπαραταξιακή επιτροπή υπερψήφισε το θέμα και υπερθεμάτισε υπερ αυτού. Καλά θα κάνει λοιπόν, ο κύριος Χαρχαλακης να φροντίσει να παρίστανται όλα τα μέλη τις παράταξής του στις συνεδριάσεις του Δ.Σ. και να σταματήσει να λειτουργεί παραπλανητικά αλλά και διχαστικά σε ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα.

Ο κύριος Δήμαρχος δεν έχει πρόβλημα να πραγματοποιεί δια ζώσης συναντήσεις για την ενημέρωση των αρχηγών των τοπικών παρατάξεων (επιπλήττει μάλιστα τον δικό μας αρχηγό που τηρώντας την σχετική νομοθεσία δεν παραβρέθηκε), δεν έχει πρόβλημα να συναντιέται κατακαλόκαιρο στο δημαρχείο με όλα τα εκλεγμένα μέλη της παράταξής του κατά παράβασή των σχετικών διατάξεων, αλλά έχει πρόβλημα να πραγματοποιεί τις συνεδριάσεις της ολιγομελούς οικονομικής επιτροπής δια ζώσης και συνεχίζει να τις πραγματοποιεί με περιφορά. Γιατί άραγε; Μετά και την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση του κυρίου Βοριδη επιτρέπονται τα συμβούλια δια ζώσης για πάνω από εφτά άτομα. Διαμαρτυρόμαστε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό, με όποιο τρόπο εμείς κρίνουμε, μέχρι να επανέλθει η κανονικότητα στη διεξαγωγή των συνεδριάσεων των δημοτικών συμβουλίων.

Οι Υπογράφοντες

Παναγοπουλος Δημητρης, Μεγαλοκονομος Στυλιανος, Νικόλαος Μαγουλάς,

Καλλιγερος Ιωαννης, Γεωργιλάς Παρασκευάς

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

one + seventeen =

Exit mobile version