Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Πρώτα ο Άνθρωπος: «Ευχαριστούμε τον κ. Μαυρομμάτη για τον χώρο στάθμευσης στο...

Πρώτα ο Άνθρωπος: «Ευχαριστούμε τον κ. Μαυρομμάτη για τον χώρο στάθμευσης στο Λιβάδι»

prota o anthropos

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Πρώτα ο Άνθρωπος» ευχαριστεί τον επιχειρηματία Αντώνη Μαυρομμάτη για την προσφορά της εταιρείας του να δημιουργήσει ανοιχτό χώρο στάθμευσης στο Λιβάδι. Διαβάστε το δελτίο παρακάτω:

«Ο επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Αντώνη Μαυρομμάτη, ιδιοκτήτη του πολυχώρου  Kamares Multivenue, συμφερόντων της εταιρείας «ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ  ΙΚΕ»  για τη δωρεάν παραχώρηση οικοπέδου που πρόσφατα αγόρασε ως χώρο στάθμευσης, το οποίο μάλιστα διαμόρφωσε και φώτισε κατά τις νυκτερινές ώρες. Με αυτή του την προσφορά, λύνεται οριστικά, ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το Λειβάδι,  δεδομένου ότι ο χώρος έχει δυνατότητα στάθμευσης μεγάλου αριθμού αυτοκινήτων, βρίσκεται πλησίον του κεντρικού δρόμου και ως εκ τούτου έχει πολύ εύκολη πρόσβαση.

Δυστυχώς όμως, παρατηρούμε τόσο τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου, όσο και τη δημοτική αρχή, να παρακολουθούν με αδιαφορία αυτή τη τόσο σημαντική εξέλιξη, σαν να μην έχει συμβεί απολύτως τίποτα. Για το λόγο αυτό καλούμε:

α) τον πρόεδρο της τοπική κοινότητας κ. Κ. Κασιμάτη να πάρει πρωτοβουλία, ώστε άμεσα να τοποθετηθούν κατευθυντήριες πινακίδες, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι οδηγοί που θέλουν να σταθμεύσουν στον υπόψη χώρο τα αυτοκίνητά τους και

β) το δήμαρχο κ, Χαρχαλάκη να δρομολογήσει διαδικασίες χρηματοδότησης της διάνοιξης του στενού μεν,  αλλά μικρού μήκους δρόμου πρόσβασης στον υπόψη χώρο στάθμευσης, αφού βεβαίως προηγουμένως έλθει σε επαφή με τους δύο όμορους προς αυτό το δρόμο ιδιοκτήτες, ένας εκ των οποίων είναι ο κ. Μαυρομμάτης.

Οι Υπογράφοντες

Παναγοπουλος Δημητρης, Μεγαλοκονομος Στυλιανος, Νικόλαος Μαγουλάς,

Καλλιγερος Ιωαννης, Γεωργιλάς Παρασκευάς»

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

two + twenty =

Exit mobile version