Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Προχωρά άμεσα ο εμβολιασμός των τροφίμων του «Κασιμάτειου» Γηροκομείου

Προχωρά άμεσα ο εμβολιασμός των τροφίμων του «Κασιμάτειου» Γηροκομείου

Ενώ αρχικά θα γινόταν από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, τον εμβολιασμό αναλαμβάνει το Τριφύλλειο Νοσοκομείο.

kasimateio-girokomio

Εντός της εβδομάδας προγραμματίζεται να εμβολιαστούν οι τρόφιμοι του «Κασιμάτειου» Γηροκομείου που δε δύναντο να μεταβούν στο νοσοκομείο σύμφωνα με την διαδικασία της πλατφόρμας του ΕΟΔΥ.

Ενώ αρχικά είχε προβλεφθεί ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων τροφίμων που δεν μπορούν να μετακινηθούν να γίνει με ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ όπως συμβαίνει σε όλη τη χώρα, εν τέλει θα συσταθεί ειδικό συνεργείο του «Τριφύλλειου» Νοσοκομείου – Κ.Υ και θα μεταβεί εντός της εβδομάδας για εμβολιάσει τους τρόφιμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την επίσπευση του εμβολιασμού των τροφίμων του γηροκομείου, παρενέβη η διοίκηση του «Τριφυλλείου» Ιδρύματος, ζητώντας από τον ΕΟΔΥ να δοθεί άμεσα λύση στο θέμα.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μεγάλη ανησυχία τόσο από τους τροφίμους για την διαδικασία του εμβολιασμού τους, όσο και από τους συγγενείς αυτών. Να σημειωθεί ότι όλο αυτό το διάστημα, ο απόλυτος εγκλεισμός και η απομόνωση των τροφίμων χωρίς να έχουν δει κανένα συγγενή τους είναι σοβαρό ζήτημα και για την ψυχική τους υγεία.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

5 × 1 =

Exit mobile version