Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Προανακριτική για Παππά: Κατέπεσε η κατηγορία περί «δωροδοκίας»

Προανακριτική για Παππά: Κατέπεσε η κατηγορία περί «δωροδοκίας»

Το πόρισμα της πλειοψηφίας σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα περιλαμβάνει το αδίκημα της δωροδοκίας.

proanakritiki-gia-pappa-katepese-i-katigoria

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο πόρισμα της πλειοψηφίας δεν θα υπάρχει το αδίκημα της δωροδοκίας καθώς δεν κατατέθηκε κανένα στοιχείο και δεν υπήρξε καμιά μαρτυρία που να στοιχειοθετεί το αδίκημα.

Το πόρισμα της πλειοψηφίας αναμένεται να καθαρογραφεί σήμερα και να συζητηθεί την Τρίτη στην Προανακριτική Επιτροπή, σημαίνοντας και την ήττα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που πόνταρε στο φιάσκο με αποτέλεσμα να της γυρίσει μπούμερανγκ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για να μην αποφύγει το απόλυτο στραπάτσο, η πλειοψηφία θα διατηρήσει την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Η μεγάλη πολιτική ήττα της κυβέρνησης Μητσοτάκη στο φιάσκο της Προανακριτικής για τον Νίκο Παππά, είχε διαφανεί ήδη από τις πρώτες καταθέσεις των μαρτύρων οι οποίοι κατέρριψαν εμφατικά τους ισχυρισμούς της Νέας Δημοκρατίας.

Τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης είχε καταρρίψει με το πολυσέλιδο υπόμνημά του και ο Νίκος Παππάς αποκαλύπτοντας τις πολιτικές σκοπιμότητες και αβάσιμες και αναπόδεικτες κατηγορίες.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

eleven − 5 =

Exit mobile version