Αρχική ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ Πώς να αντιμετωπίσουμε ανασφάλειες για τα γεννητικά μας όργανα

Πώς να αντιμετωπίσουμε ανασφάλειες για τα γεννητικά μας όργανα

Την σημασία της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης όσον αφορά τις τυχόν ανασφάλειες που μπορούμε να αναπτύξουμε για τα γεννητικά μας όργανα, τονίζει στο σημερινό βίντεο, η ψυχολόγος Τάνια Μπαταλαμά.

Είναι η όψη, το μέγεθος και οι αναλογίες, το υπέρτατο θέσφατο, το απόλυτο ζητούμενο για την βέλτιστη σεξουαλική λειτουργία; Πώς οφείλουμε να προσεγγίσουμε το θέμα της μυρωδιάς που εκλύει η περιοχή; Γιατί, η κουλτούρα του πορνό δεν βοηθάει στην διαμόρφωση μιας προσωποποιημένης εικόνας γύρω από την όψη και την λειτουργία της ζώνης αναπαραγωγής;

Η Τάνια Μπαταλαμά είναι ψυχολόγος, με ειδίκευση στην σεξολογία και την συμβουλευτική σχέσεων, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επαγγελματικό της ιστότοπο στο http://www.sex-therapy.gr/, μέσω του οποίου έχετε την δυνατότητα να επικοινωνήσετε με την ίδια, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να κλείσετε ραντεβού για οποιοδήποτε θέμα που σας απασχολεί.

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε το κανάλι της στο YouTube στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCho1jHpyFIygjNAvh5COeTQ/. Εκεί, θα βρείτε μια πληθώρα από βίντεο-αναρτήσεις που η ίδια ανεβάζει και πλέον θα κοινοποιεί και το Kythera.News σε εβδομαδιαία βάση.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

7 + nineteen =

Exit mobile version