Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Πιερρακάκης για μετακινήσεις: Είμαστε κοντά στην κατάργηση των sms

Πιερρακάκης για μετακινήσεις: Είμαστε κοντά στην κατάργηση των sms

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης μίλησε για το θέμα των εμβολιασμών, αλλά και για την πλατφόρμα της ηλικιακής ομάδας 30-39.

kyriakos-pierrakakis

Ο υπουργός Ψηφιακής ΔιακυβέρνησηςΚυριάκος Πιερρακάκης, δήλωσε για τις μετακινήσεις με sms, ότι είμαστε πολύ κοντά στην πλήρη κατάργησή τους.

Με δεδομένο ότι από την προσεχή Δευτέρα ανοίγει και η εστίαση για την οποία δεν θα χρειάζονται sms, είμαστε πλέον πολύ κοντά στο να αποτελέσουν τα sms παρελθόν, είπε ο κ. Πιερρακάκης στον ΑΝΤ1, αλλά το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, θα ανακοινωθεί από τους αρμόδιους τις επόμενες μέρες.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των εμβολιασμών, είπε ότι από χθες το βράδυ έχει ανοίξει λίγο νωρίτερα από το προβλεπόμενο, η πλατφόρμα για την ηλικιακή ομάδα 30-39 και ήδη πολλοί συμπολίτες μας έλαβαν σχετικό μήνυμα στο κινητό τους.

Ο κ. Πιερρακάκης διευκρίνισε ότι τα μηνύματα που λαμβάνουν οι πολίτες που ανήκουν σε αυτή την ηλικιακή ομάδα είναι διαφορετικά από αυτά που γνωρίζαμε μέχρι τώρα, καθώς καλούνται να μπουν στην πλατφόρμα για να κλείσουν ραντεβού ή να απευθυνθούν στον φαρμακοποιό τους, αφού ο στόχος είναι να εμβολιαστούν άμεσα. Ήδη χθες το βράδυ κλείστηκαν 60.000 ραντεβού για 30.000 πολίτες.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

2 × 1 =

Exit mobile version