Αρχική ΕΛΛΑΔΑ Πατέρας Καρολάιν: Αν το ήξερα νωρίτερα, θα του είχα τινάξει τα μυαλά

Πατέρας Καρολάιν: Αν το ήξερα νωρίτερα, θα του είχα τινάξει τα μυαλά

pateras-karoline-an-to-ixera-noritera

«Αν ήξερα ότι ήταν αυτός ο δολοφόνος, ενόσω βρισκόταν εδώ (σ.σ. στην Αλόννησο), θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα. Και θα ήμουν πρόθυμος να υποστώ τις συνέπειες». Αυτά δήλωσε -μεταξύ άλλων- σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Sun, ο πατέρας της 20χρονης Καρολάιν που βρήκε τον θάνατο από τα χέρια του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μέσα στην μεζονέτα τους, στα Γλυκά Νερά.

Όπως είπε ο 78χρονος, η θλίψη του μετατράπηκε σε οργή όταν ανακάλυψε ότι οι αστυνομικοί πήραν τον 32χρονο από το μνημόσυνο της Κάρολαιν, για να του παρουσιάσουν στοιχεία σε βάρος του που οδήγησαν στην ομολογία του.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με γράπωσε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου», δήλωσε στη Sun ο 78χρονος πατέρας της Καρολάιν.

Σχολιάζοντας αναφορές στον ελληνικό τύπο ότι ο συζυγοκτόνος συνδέεται επίσης με παράνομες δραστηριότητες, είπε ότι πίστευε ότι υπήρχε «κάποια βάση» στις φήμες.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Κάρολαιν είχε μια ισχυρή «αίσθηση του σωστού και του λάθους» και θα είχε απειλήσει να τον αφήσει αν είχε ανακαλύψει ότι είχε εμπλακεί.

Σχετικά με την επιμέλεια της εγγονής του, ο ίδιος επισημαίνει ότι «όλο το νησί ήταν στο πλευρό μας στην προσπάθειά μας να πάρουμε την πλήρη επιμέλεια της μικρής Λυδίας».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

sixteen − 13 =

Exit mobile version