Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Παρουσίαση του έργου: «Μουσείο Κυθηραϊκής Μετανάστευσης»

Παρουσίαση του έργου: «Μουσείο Κυθηραϊκής Μετανάστευσης»

Η εκδήλωση που οργάνωσε το Δ.Σ. των «Φίλων Μουσείων Κυθήρων» πραγματοποιήθηκε παρουσία του Πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα Arthur Spyrou

Εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση του έργου «Μεταναστευτικό Μουσείο Κυθήρων» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Μαΐου 2022 στο υπαίθριο χώρο του “Hidden Retreats” στην Πλατεία Άμμο.

Η εκδήλωση που οργάνωσε το Δ.Σ. των «Φίλων Μουσείων Κυθήρων» πραγματοποιήθηκε παρουσία του Πρέσβη της Αυστραλίας στην Ελλάδα Arthur Spyrou (Αθανασίου Σπύρου), του Δημάρχου Κυθήρων Ευστράτιου Χαρχαλάκη, των Αντιδημάρχων Χαράλαμπου Σούγιαννη και Παναγιώτη Ζαντιώτη και εκλεκτών καλεσμένων.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν από την Πρόεδρο του Δ.Σ. «Φίλοι Μουσείων Κυθήρων» Ελένη Τζωρτζοπούλου τα αρχιτεκτονικά σχέδια του σημαντικού για το νησί έργου.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Adelin FM

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ ευχάριστα μαθαίνω για την ύπαρξη “Μουσείου Κυθηραικής Μετανάστευσης” διότι η γιαγιά μου Μαρία θυγάτηρ του Μιχάλη Παυλάκη και της Φωτεινής το γένος Κατσούλη γεννήθηκε στα Καλησπεριάνικα Κυθήρων και μετανάστευσε στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου το έτος 1882. Διαθέτω μια οικογενειακή φωτογραφία του 1910 στην Αλεξάνδρεια όπου τέσσερις που εμφανίζονται έχουν γεννηθεί στα Κύθηρα.

  2. Πολύ ευχάριστα μαθαίνω για την ύπαρξη “Μουσείου Κυθηραικής Μετανάστευσης” διότι η γιαγιά μου Μαρία θυγάτηρ του Μιχάλη Παυλάκη και της Φωτεινής το γένος Κατσούλη γεννήθηκε στα Καλησπεριάνικα Κυθήρων και μετανάστευσε στην Αλεξάνδρεια Αιγύπτου το έτος 1882. Διαθέτω μια οικογενειακή φωτογραφία του 1910 στην Αλεξάνδρεια όπου τέσσερις που εμφανίζονται έχουν γεννηθεί στα Κύθηρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

sixteen + eight =

Exit mobile version