Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Παρέμβαση Θ. Δρίτσα στον ADELIN-FM για μετανάστες και «λογοκρισία»

Παρέμβαση Θ. Δρίτσα στον ADELIN-FM για μετανάστες και «λογοκρισία»

«Μετατρέπεται το θέμα από την πλευρά της κυβέρνησης και των κρατικών υπηρεσιών σε μια επιχείρηση απόλυτης παρανομίας και πανικού»

Ο Τομεάρχης Έθνικής Άμυνας της Κ.Ο.του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας μίλησε στην δημοσιογράφο του Αdelin-FM Γιώτα Πολίτη σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, που αφορούν το νησί μας και την παρουσία μεταναστών στον Αυλέμονα και την παραλία Λυκοδήμου.

«O Adelin δεν μπορεί να δέχεται – αλλά και οι πολίτες – τέτοιου είδους πιέσεις,το να μην μεταδώσει την είδηση».

Ο κύριος Θοδωρής Δρίτσας Αρμόδιος Τομεάρχης της Κ.Ο.του ΣΥΡΙΖΑ σε παρέμβαση του σχετικά με την στάση του λιμενικού:
«Απορώ πως η ιστορία που έγραψε το ένδοξο λιμενικό σώμα το καταντάνε να υποχρεώνονται τα στελέχη του,να συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο».

«Είναι απαράδεκτα αυτά που συμβαίνουν και τα καταγγέλλω και ζητώ άμεσα από τον Υπουργό Πλακιωτάκη άμεσα να παρέμβει», συνέχισε.

Σχετικά με την επιχείρηση σημείωσε:
«Αυτή η επιχείρηση μυστικής, αυθαίρετης, χωρίς ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας,της Δημοτικής Αρχής των Κυθήρων, χωρίς ενημέρωση έγκαιρη των πολιτών και γενικώς μετά από 24 ώρες ανακοίνωση δεν συνάδει με κράτος δικαίου».

Τέλος ο κύριος Υπουργός τόνισε:
«Μετατρέπεται το θέμα από την πλευρά της κυβέρνησης και των κρατικών υπηρεσιών σε μια επιχείρηση απόλυτης παρανομίας και πανικού και δημιουργεί μείζων θέμα στο νησί των Κυθήρων».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

15 − three =

Exit mobile version