Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Παρέμβαση εισαγγελέα για το παραποιημένο έγγραφο του FBI

Παρέμβαση εισαγγελέα για το παραποιημένο έγγραφο του FBI

Έρευνα για την αφαίρεση του ονόματος του Ανδρέα Λοβέρδου. Η έρευνα ανατέθηκε σε εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Θα διερευνήσει την αλλοίωση του εγγράφου του FBI και την απάλειψη όλων των ονομάτων των εμπλεκομένων.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του σκανδάλου Novartis πυροδότησαν οι αποκαλύψεις για παραποίηση επίσημου εγγράφου του FBI από το οποίο αφαιρέθηκε το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος κατονομαζόταν ως ο πολιτικός που δωροδοκήθηκε.

Την παρέμβαση της εισαγγελίας πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσαν τόσα τα δημοσιεύματα αλλά και την μηνυτήρια αναφορά του Κώστα Βαξεβάνη, η οποία ήρθε αμέσως μετά τη δήλωση της Ελένης Τουλουπάκη ότι παραποιήθηκε έγγραφο στην υπόθεση της Novartis, με την απάλειψη του ονόματος πρώην υπουργού για δωροληψία.

Να σημειωθεί ότι  ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, με δήλωσή του επεσήμανε ότι προέβη σε αυτή την κίνηση προκειμένου η Δικαιοσύνη να βρει ποιος είναι αυτός ο «κάποιος» που έσβησε τα ονόματα ενώ εξέφρασε, παράλληλα την ελπίδα του να μην αποδειχτεί πως ήταν η ανακρίτρια.

Νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι η υπόθεση της παραχάραξης επίσημου εγγράφου του FBI δεν απασχολεί την κυβέρνηση.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

17 − sixteen =

Exit mobile version