Αρχική ΚΥΘΗΡΑ Πανδαισία κινηματογράφου στον Καραβά, με προβολές και ταινία – έκπληξη!

Πανδαισία κινηματογράφου στον Καραβά, με προβολές και ταινία – έκπληξη!

Ο Καραβάς αναμένεται να αποτελέσει για άλλη μια χρονιά, κυψέλη κινηματογραφικής δραστηριότητας, με τον σύλλογο της «Πορτοκαλιάς» να διοργανώνει και φέτος προβολές ταινιών, σε συνεργασία με το «Νεανικό Πλάνο» και το «Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους».

Στο πρόγραμμα, αναμένεται να συμπεριληφθούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά οι «Δράσεις Κινηματογραφικής Παιδείας», οι οποίες συνδυάζουν την ψυχαγωγία με την κινηματογραφική παιδεία και απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, σε εκπαιδευτικούς σχολείων στα Κύθηρα αλλά και σε όλη την οικογένεια.

Το κινηματογραφικό εργαστήρι για παιδιά 9-12 ετών θα δώσει και πάλι το παρών ενώ η έκδοση των φετινών εκδηλώσεων θα φέρει και νέες συνεργασίες. Για πρώτη φορά, τα Κύθηρα θα φιλοξενήσουν μια επιλογή ταινιών του Διεθνούς Φεστιβάλ Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας, ενώ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Kythera.News, θα λάβει χώρα σε πανελλαδική πρεμιέρα, η προβολή ταινίας – έκπληξη, η οποία θα προκαλέσει αίσθηση.

Οι σχετικές ανακοινώσεις για τις ημερομηνίες και το περιεχόμενο του προγράμματος καθώς και τα μέτρα υγειονομικής προφύλαξης κατά της νόσου covid-19, θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών.

 

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

10 − six =

Exit mobile version